leaderboard2 denaihati Banner



 

cik pjaz cik pjaz Author
Title: Wishlist Travel Nubis Kubis 2016
Author: cik pjaz
Rating 5 of 5 Des:
Kemuncak 2015 makin hampir, azam tahun ni pun banyak yang belum tertunai..he he he Azam tahun 2016 nak travel sampai habis cuti,hahah....

We travel, some of us forever, to seek other states, other lives, other souls

Kemuncak 2015 makin hampir, azam tahun ni pun banyak yang belum tertunai..he he he
Azam tahun 2016 nak travel sampai habis cuti,hahah..sebab tahun ni baki cuti ada 30 hari lagi kot,.nak cuti  Padahal dah amik banyak kot.haha. Bila nak amik cuti panjang 12 hingga 15 hari tak boleh pulak, limit sampai 11 hari je..hurm..entahlah belalang..huhu, Nasib la si nubis kubis baru nak travel,haha

Wishlist 2016

Macau-Hongkong
Overland Thailand
Japan

Wishlist 2016 tak banyak, travel ke Krabi Mac 2016 dah burn tiket, bekorban sebab kawan nak kawen, bukan hari-hari dia kawen.hahha, Hidup dengan mengembara ke negara orang mahupun dalam negara sendiri tak rugi sebenarnya, lagi banyak akan dapat pengalaman yang 'rare' dan ohsemm. Jangan kejar banyak mana negara yang kita dah pergi, tapi belajarlah menghargai sesebuah negara yang korang rasa dekat dengan jiwa. It Leaves you Speechless then Turns you Into a Storyteller- Ibn Batuta

Kbai,

Biznillah..

Selamat Mengembara dari nubis kubis, bukan kubis bunga ^_^

About Author

Advertisement

Post a Comment

 
Top