leaderboard2 denaihati Banner



 

cik pjaz cik pjaz Author
Title: Kereta Katak Jadi Pilihan
Author: cik pjaz
Rating 5 of 5 Des:
Salam readers,, Hujung tahun lepas plan nak amik Mr debuu, tapi disebabkan salesman yang buat hal, terpaksa cancel, tak ada jodoh la tu....
Salam readers,,

Hujung tahun lepas plan nak amik Mr debuu, tapi disebabkan salesman yang buat hal, terpaksa cancel, tak ada jodoh la tu. Bukan ngan orang je tak ada jodoh, ngan kereta pun ada,, hehhehe

Fikir punya fikir, kereta katak jadi pilihan,  kalau tengok jauh nampak macam keroppi dah,, hahha, si katak hijau, tapi yang di versi merah, nama cik reddy,


.

.

.



Tadaa!!! Thanks to Salesman :) superbb,, Dah ambil kereta masa Tahun Baru Cina haritu, balik terus suruh abah ajar drive. Sapa2 yang spot keta ni area Kota Bharu, pjaz memang bawak slow,, bhahhaha

bye2

About Author

Advertisement

Post a Comment

 
Top