leaderboard2 denaihati Banner



 

cik pjaz cik pjaz Author
Title: Air Asia Hot Sale Tanpa Caj Bahan Api
Author: cik pjaz
Rating 5 of 5 Des:
Salam Readers!! Riuh dalam grup travel, caj bahan api untuk kapal terbang dimansuhkan ekoran kejatuhan miyak dunia. Apa lagi, sem...
Salam Readers!!




Riuh dalam grup travel, caj bahan api untuk kapal terbang dimansuhkan ekoran kejatuhan miyak dunia. Apa lagi, semua syarikat penerbangan seperti Syarikat Tambang Murah AIR ASIA membolot semua pelanggan rata-rata yang suka travel ni termasuklah pjaz..hahah (senyum lebar)

Kalau korang perasan tiket Multicity Kuala Lumpur- Seoul- Busan- Kuala Lumpur hanya RM 585 pergi balik, murah sangat. Tapi kena pandai tengok la ada certain masa harga akan berubah. 
Kalau sapa-sapa nak overland cover IndoJava, Tiket Kuala Lumpur ke Jogjakarta hanya RM 150 pergi balik, memang 'candu' ni..haha

Ce tengok promosi AIR ASIA ni,, rugi kalau korang tak grab dari awal..hahah, mencandu korang ni....

Pjaz pun inshaallah ada plan pulak bulan oktober ni, sakit kepala nak buat itinary, nak tahu selok belok subway bagai, Tapi tiket dapat lagi murah,,hahhaha (gelak besarr). Teringin nak tengok keindahan , kebudayaan dan cara hidup kat sana. :)

Sebelum terbang lagi bulan Oktober ni, kita g pulau dulu eyh, bagi sauna sikit kulit..hehe


psstttt..kalau korang nak lagi murah, rajinkan diri korang bangun pukul 3-5 pagi cari tiket murah, ikut nasib badan la,,kalau dapat tu kira nasib baik lah..


Ni korang tengok, seorang kakak telah 'mencandu' adik nya,,hahahha
agak reasonable jugak la harga budak ni dapat,




Apa tunggu lagi?jom!!

"Jangan jadikan pengembaraan korang untuk menunjuk-nunjuk, tapi jadikan pengembaraan korang untuk melihat satu ciptaan Allah yang menakjubkan, sama-sama kita kongsi pengembaraan" (pjaz quote)

p/s: Psttt!!! Beritahu mak ayah, adik, kakak, suami, makcik, pak cik korang bukan AIR ASIA je tau buat hot sale gila ni,, Malindo, Cebu Pacific pun buat,lain-lain airlines pun,arghhhhhhhh * pengsan :p

About Author

Advertisement

Post a Comment

 
Top