leaderboard2 denaihati Banner



 

cik pjaz cik pjaz Author
Title: SEMAKAN ONLINE PEMILIH DAN LOKASI MENGUNDI PRU KE-13
Author: cik pjaz
Rating 5 of 5 Des:
Salam readers!!! Dah berbulan-bulan tak update, rasa rindu plak nak berblogging tambah-tambah ramai readers yang emel pjaz bertanya mengen...
Salam readers!!!

Dah berbulan-bulan tak update, rasa rindu plak nak berblogging tambah-tambah ramai readers yang emel pjaz bertanya mengenai entri-entri ni. Rasa bersalah plak kan kalau senyap je,hehehhe
Sekarang dah start keje, lagi lah tak sempat nak update entri yang baru.

Korang dah semak daftar pemilih ke? mesti korang tak sabar nak 'memangkah' untuk PRU kali ni kan? ni pun pertama kali bagi pjaz untuk mengundi. Jadi kena gunakan peluang ni sebaik mungkin.. 

SENARAI CALON PARLIMEN BN,PAS, DAP DAN PKR MENJELANG PRU 13

klik SINI untuk menyemak Daftar Pemilih dan Lokasi Mengundi 



Siap ada lagu JOM MENGUNDI lagi, satu medium untuk galakkan rakyat untuk mengundi, tapi UNDI  ITU ADALAH RAHSIA.. 1 Undi dari kita sangat bernilai yang mungkin akan mengubah masa depan negara!! 

Tarikh penamaan Calon : 20 April 2013 (Sabtu)
Tarikh Pengundian Awal : 30 April 2013 (Selasa)
Tarikh Pembuangan Undi : 05 Mei 2013 (Ahad)







Bye2

About Author

Advertisement

Post a Comment

 
Top