leaderboard2 denaihati Banner



 

cik pjaz cik pjaz Author
Title: Percutian ke Bandung dan Jakarta
Author: cik pjaz
Rating 5 of 5 Des:
Salam Readers!!! Rasanya lama tak masukkan entri baru, ada yang emel bertanyakan mengenai percutian, mengenai kesihatan ibu dan anak, kes...
Salam Readers!!!


Rasanya lama tak masukkan entri baru, ada yang emel bertanyakan mengenai percutian, mengenai kesihatan ibu dan anak, kesihatan umum.. Maaf jika lambat sikit balasan segala pertanyaan tu..

Kepada yang mahu bercuti ke Bandung, anda boleh rujuk ENTRI NI dan klik ENTRI INI untuk bahagian Nursing..


Pjaz nak tanya, ada ke para blogger yang akan berangkat ke Bandung isnin ni, 18 februari???
Buat korang yang pertama kali pergi tu, jemputla tengok tips untuk memudahkan urusan kat sana, yang dah pergi banyak kali, mesti tak sabar shopping kan??hehehehe. Paling penting jangan lupa buat CHECKLIST!!!!

In Sha Allah, Isnin 18/2 akan berangkat ke Bandung... kali ni pergi nak shopping sepuas-puasnya..hehehe,,,, ^^



Bye2

About Author

Advertisement

Post a Comment

 
Top