leaderboard2 denaihati Banner



 

cik pjaz cik pjaz Author
Title: I'm Back...
Author: cik pjaz
Rating 5 of 5 Des:
Salam Readers!!! Entri Pertama 2013... Lebih kurang sebulan menyembunyikan diri, bukan merajuk dengan dunia blogging, tapi..................
Salam Readers!!!

Entri Pertama 2013...
Lebih kurang sebulan menyembunyikan diri, bukan merajuk dengan dunia blogging, tapi................... pjaz buat private nurse kat istana.. nak online pun tak boleh..

Alhamdulillah syukur,

Pjaz nak tnye ada sapa2 tak pergi #SBB2013 anjuran Denaihati?
Hajat di hati mmg nak pergi, kalau tiada urusan In Sha Allah sampai kat KL =)

Bye2

Jom undi Denaihati,,,,
 
msmw denaihati 01 Banner



About Author

Advertisement

Post a Comment

  1. Insyaallah kalau ada peluang - saya juga akan pergi...

    Pvt Nurse? Pvt nurse tu mcm mana... :) Nak tahu juga... Kalau pvt nurse dekat pvt hospital lain kan?

    ReplyDelete
  2. morning syg :)
    jururawat peribadi kat sapa tu erk? hehe
    PG tak dtg syg, PG kat sabah. jauh tu nak kena pegi KL. nak beli tiket lagi kan. bajet? huhu :D

    ReplyDelete
  3. welcome back cik jururawat.hahaha

    kita akan berjumpa di sana nanti :)

    ReplyDelete
  4. sama le kite cik jururawat.. hehe.. wah.. jururawat peribadi ke? hehe

    ReplyDelete
  5. @Izzuddin Fauzi jururawat peribadi..tapi pjaz buat part time je bukan full time..sambil2 tunggu husm panggil..huhuhu

    ReplyDelete
  6. @PuanGojes morning akak.... owh jauhnya,, tu la bajet mesti bnyk kan =)

    ReplyDelete
  7. As salam,
    ooo...ada khoje kat istana...ok2

    moga ada kesempatan kami utk jumpa blogger cikpjaz =)

    salam kenalan drp hafizmohd.com

    ReplyDelete
  8. hehe. pjaz, PG ada undi pjaz untuk sepetang bersama tu. apa benda tu erk? alamak, nampaknya terlepas pandang la PG :) baru nak BW . :D

    ReplyDelete
  9. Kalau tak ada aral melintang, pondok kecil ada la dalam majlis tu..hehe..ala seronok la boleh merasa suasana istana..hehe

    ReplyDelete
  10. hi, have a blast year cik jururawat~

    ReplyDelete
  11. ok la tu.. zz cuti teringin nk keje tpi memandangkan dkt rumah lebih memerlukan bntuan zz, maka x de la.

    ReplyDelete
  12. @hafizmd In Sha Allah...
    Jumpa di sana nanti ^^

    ReplyDelete
  13. @PuanGojes Pjaz pun tak tau jgk ape benda tu..hehehe

    ReplyDelete
  14. @Hafizul see u s0on =)
    boleh la, at least dpt jugak masuk dan keje dlm istana..hehehehehehhe

    ReplyDelete
  15. @Zierwa Zainal hehehhe..x pe la,, ada rezeki boleh keje,,,

    ReplyDelete
  16. terima kasih votenya dan entry ni, insyaAllah jumpa disana.

    ReplyDelete
  17. waahh..
    untung dapat bekerja di istana...
    ehehehhe

    ReplyDelete
  18. buat parttime job ok la 2...private nurse macam mane best x??
    pjaz pun tercalon jugak kan favourite lifestyle blog..gud luck dear...

    visit my blog too http://akmakhaieri.blogspot.com/

    law sudila menjengah kejap n follow..>o<hehehe

    ReplyDelete

 
Top