leaderboard2 denaihati Banner



 

cik pjaz cik pjaz Author
Title: SEMPURNA?
Author: cik pjaz
Rating 5 of 5 Des:
Salam readers!!!!!
SEMPURNA?
SEMPURNA?

Salam readers!!!!!

Baca Selanjutnya>>

cik pjaz cik pjaz Author
Title: Rentetan Liburan di Jogja Part 1
Author: cik pjaz
Rating 5 of 5 Des:
Salam... Sudah lama rasanya tak publish entri baru, Sebelum ni cikpjaz ada letakkan entri 'Teaser' ke Jogja..ramai jugak yg tany...
Rentetan Liburan di Jogja Part 1
Rentetan Liburan di Jogja Part 1

Salam... Sudah lama rasanya tak publish entri baru, Sebelum ni cikpjaz ada letakkan entri 'Teaser' ke Jogja..ramai jugak yg tany...

Baca Selanjutnya>>

cik pjaz cik pjaz Author
Title: Yogyakarta- Teaser
Author: cik pjaz
Rating 5 of 5 Des:
Short trip yo jogja....
Yogyakarta- Teaser
Yogyakarta- Teaser

Short trip yo jogja....

Baca Selanjutnya>>

cik pjaz cik pjaz Author
Title: Belajar Bahasa Korea Melalui Lirik lagu Goose Dream OST Dream High
Author: cik pjaz
Rating 5 of 5 Des:
Salam readres!!! Lama benar tak mengupdate... rindu nak jadi blogger macam dulu... update hari-hari...dapat BW ke blog yang lain... tap...
Belajar Bahasa Korea Melalui Lirik lagu Goose Dream OST Dream High
Belajar Bahasa Korea Melalui Lirik lagu Goose Dream OST Dream High

Salam readres!!! Lama benar tak mengupdate... rindu nak jadi blogger macam dulu... update hari-hari...dapat BW ke blog yang lain... tap...

Baca Selanjutnya>>

cik pjaz cik pjaz Author
Title: Amalan-amalan sunat dilakukan pada Bulan Ramadhan
Author: cik pjaz
Rating 5 of 5 Des:
Salam readers!!!   Berdetik untuk tibanya Bulan Ramadhan pada tahun ini,, marilah kita sama-sama mengamalkan amalan-amalan sunah pada bul...
Amalan-amalan sunat dilakukan pada Bulan Ramadhan
Amalan-amalan sunat dilakukan pada Bulan Ramadhan

Salam readers!!!   Berdetik untuk tibanya Bulan Ramadhan pada tahun ini,, marilah kita sama-sama mengamalkan amalan-amalan sunah pada bul...

Baca Selanjutnya>>

cik pjaz cik pjaz Author
Title: Kebaikan EBM Part 1
Author: cik pjaz
Rating 5 of 5 Des:
Salam readers!!! Kebaikan penyusuan susu ibu,,antaranya ialah:  - Makanan awal terbaik bagi bayi  - Sistem imun yang lebih kuat; per...
Kebaikan EBM  Part 1
Kebaikan EBM Part 1

Salam readers!!! Kebaikan penyusuan susu ibu,,antaranya ialah:  - Makanan awal terbaik bagi bayi  - Sistem imun yang lebih kuat; per...

Baca Selanjutnya>>

cik pjaz cik pjaz Author
Title: Islam Itu Indah
Author: cik pjaz
Rating 5 of 5 Des:
Salam readers!!! Doa yg menjadi topik post adalah doa,, doa adalah sumber kekuatan bagi kita untuk meminta atau mempermudahkan sesuatu...
Islam Itu Indah
Islam Itu Indah

Salam readers!!! Doa yg menjadi topik post adalah doa,, doa adalah sumber kekuatan bagi kita untuk meminta atau mempermudahkan sesuatu...

Baca Selanjutnya>>

cik pjaz cik pjaz Author
Title: Sindrom Gwiyomi
Author: cik pjaz
Rating 5 of 5 Des:
Salam readers!!! Selepas era gangnam style, Gwiyomi pulak ambil alih...adehhhhhh ingatkan ape mende la gwiyomi ni sampai ramai dok kalut b...
Sindrom Gwiyomi
Sindrom Gwiyomi

Salam readers!!! Selepas era gangnam style, Gwiyomi pulak ambil alih...adehhhhhh ingatkan ape mende la gwiyomi ni sampai ramai dok kalut b...

Baca Selanjutnya>>

cik pjaz cik pjaz Author
Title: SEMAKAN ONLINE PEMILIH DAN LOKASI MENGUNDI PRU KE-13
Author: cik pjaz
Rating 5 of 5 Des:
Salam readers!!! Dah berbulan-bulan tak update, rasa rindu plak nak berblogging tambah-tambah ramai readers yang emel pjaz bertanya mengen...
SEMAKAN ONLINE PEMILIH DAN LOKASI MENGUNDI PRU KE-13
SEMAKAN ONLINE PEMILIH DAN LOKASI MENGUNDI PRU KE-13

Salam readers!!! Dah berbulan-bulan tak update, rasa rindu plak nak berblogging tambah-tambah ramai readers yang emel pjaz bertanya mengen...

Baca Selanjutnya>>

cik pjaz cik pjaz Author
Title: Percutian ke Bandung dan Jakarta
Author: cik pjaz
Rating 5 of 5 Des:
Salam Readers!!! Rasanya lama tak masukkan entri baru, ada yang emel bertanyakan mengenai percutian, mengenai kesihatan ibu dan anak, kes...
Percutian ke Bandung dan Jakarta
Percutian ke Bandung dan Jakarta

Salam Readers!!! Rasanya lama tak masukkan entri baru, ada yang emel bertanyakan mengenai percutian, mengenai kesihatan ibu dan anak, kes...

Baca Selanjutnya>>

cik pjaz cik pjaz Author
Title: Wordless Wednesday
Author: cik pjaz
Rating 5 of 5 Des:
Mati itu pasti.... "Sesungguhnya kita semua adalah milik Allah dan kita semua akan berpulang kepadanya". Miss u Tok wa...
Wordless Wednesday
Wordless Wednesday

Mati itu pasti.... "Sesungguhnya kita semua adalah milik Allah dan kita semua akan berpulang kepadanya". Miss u Tok wa...

Baca Selanjutnya>>

cik pjaz cik pjaz Author
Title: #SBB2013 anjuran Denaihati 26.1.2013
Author: cik pjaz
Rating 5 of 5 Des:
Salam readers!!! Tak sabar nak jumpa dengan semua blogger esok, kerdilnya rasa dahla ada blogger-blogger otai esok. Malu pun ada, takut...
#SBB2013 anjuran Denaihati 26.1.2013
#SBB2013 anjuran Denaihati 26.1.2013

Salam readers!!! Tak sabar nak jumpa dengan semua blogger esok, kerdilnya rasa dahla ada blogger-blogger otai esok. Malu pun ada, takut...

Baca Selanjutnya>>

cik pjaz cik pjaz Author
Title: I'm Back...
Author: cik pjaz
Rating 5 of 5 Des:
Salam Readers!!! Entri Pertama 2013... Lebih kurang sebulan menyembunyikan diri, bukan merajuk dengan dunia blogging, tapi..................
I'm Back...
I'm Back...

Salam Readers!!! Entri Pertama 2013... Lebih kurang sebulan menyembunyikan diri, bukan merajuk dengan dunia blogging, tapi..................

Baca Selanjutnya>>
 
Top