leaderboard2 denaihati Banner



 

cik pjaz cik pjaz Author
Title: iPhone 5 GANGNAM Style (Parody)
Author: cik pjaz
Rating 5 of 5 Des:
Salam readers!!! Sekarang dalam dunia blogger,, para blogger ala-ala nak bertanding PRU pulak.hehhe, tapi versi maya. Mana tak nya ...
Salam readers!!!

Sekarang dalam dunia blogger,, para blogger ala-ala nak bertanding PRU pulak.hehhe, tapi versi maya. Mana tak nya penangan Contest iPhone5 Gadjet Impian ni anjuran Denaihati. Kalau korang nak tahu, kontest ni lah pjaz rasa paling susah dan memerlukan kesabaran dalam meraih undian dari pembaca mahupun para blogger sendiri. Sekarang kalau online, rata-rata orang dok cakap pasal Iphone5, almaklumlah Apple secara rasminya mengesahkan yang mana iPhone 5 akan menemui para pengguna di Malaysia pada hari Jumaat, 14 Disember ini. Sumber dari Amanz.my

Sekarang pjaz rasa tugasan yang paling susah untuk perbaiki adalah tugasan SEO.. Masih ada masa, Pjaz akan lakukan yang terbaik...Sambil-sambil melayan Contest iPhone5 Gadjet Impian ni dok melayan Iphone5 Gangnam Sytle Parody versi bi. Versi bahasa melayu tak nak buat lagi ke untuk Iphone5..heheheh, kasi gempak sikit.






KLIK banner ini, kemudian register sebagai ahli Denaihati.com, dan cari blog 
www.cikpjaz.com 

Terima Kasih atas vote anda ! Satu hari 1 undi ^-^ 

Wajib UNDI 3 BLOG dalam SATU HARI, Dan Pjaz harap salah satu vote anda untuk cikpjaz.com yer
Kalau korang ada masa, korang boleh la vote Pjaz yer dalam undian di Denaihati.com dan jangan lupa button G+ di side bar sebelah kana hanya klik saja..hehe


About Author

Advertisement

Post a Comment

 
Top