leaderboard2 denaihati Banner



 

cik pjaz cik pjaz Author
Title: CONTEST KALENDER 2013 EKSKLUSIF HAZWANHAIRY | BOX CREATIVE
Author: cik pjaz
Rating 5 of 5 Des:
Salam readers!!!  CONTEST KALENDER 2013 EKSKLUSIF HAZWANHAIRY | BOX CREATIVE   Siapa mahukan Kalendar Ekslusif 2013 dari Hazwan Dia...
Salam readers!!!
 
Siapa mahukan Kalendar Ekslusif 2013 dari Hazwan Diary??? Senang saja dengan hanya join contest ni,, Apa tunggu lagi??

Syarat-syarat:
 
1. Anda mestilah FOLLOWERS blog ini jika tidak paham2 je ok...
2. LIKE la page ni :
PERSONAL BLOG |HAZWANHAIRY.COM 
3. LIKE page penaja :
BOX CREATIVE
3. Tajuk CONTEST KALENDER 2013 EKSKLUSIF HAZWANHAIRY | BOX CREATIVE

4. Tempek header diatas.

5. Link kan entry anda pada post entry ini
 
Tarikh tutup : 12/12/2012


Sebanyak 30 kalender untuk 30 blogger ( akan diup jika mendapat sambutan )
Pemenang akan di pilih melalui Random.org

About Author

Advertisement

Post a Comment

  1. hazwan dairy?hahaha..typo la tu :p//btw terima kasis gst2 pijaz sbb sudi join contest ni..all the best tuk anda :-)

    ReplyDelete
  2. hai..selamat thari..

    banyaknya contest hujung tahun ni.. semoga berjaya ek.. salam kenal

    ReplyDelete
  3. dah list senrai peserta..blh BW klo da msa....xsgka leh typo teruk! maklumlah bz pn sbuk nk anjur contest bgai..haha

    ReplyDelete
  4. Salam. Singgah dari contest yg sama. Moga dpt tempek kalendar retis ni di dinding rumah. All the best =D

    ReplyDelete
  5. saya dari segmen yang sama . dah follow awak . follow saya kalau sudi :)

    http://www.cikfie.com/2012/11/contest-kalender-2013-eksklusif.html

    ReplyDelete
  6. Salam , azwa datang terjah n follow dari segmen yang sama.. >_<

    http://azwarsyuhada.blogspot.com/2012/12/contest-kalender-2013-eksklusif.html

    ReplyDelete
  7. Salam BK dtg dri segmen sme
    dtg dgn rendh diri dan follow kome


    http://www.mimbarhatiku.blogspot.com/2012/12/contest-kalender-2013-eksklusif.html

    ReplyDelete
  8. datang dari contest yg sama :)

    http://ikapukpuk.blogspot.com/2012/12/contest-kalender-2013-eksklusif.html

    ReplyDelete
  9. haii.. salam terjah.. saya datang blogwalking dan follow awak :)

    jemput singgah-->http://lindafuad.blogspot.com/2012/11/contest-kalender-2013-eksklusif.html

    ReplyDelete
  10. salam perkenalan,, belogisam disini dan mengharapkan komen negatif dan positif,, happy to see you all.. follow da,, juga dari segmen yg sama

    ReplyDelete
  11. Assalamuaalaikum , sya bw dri contest yg sama :)
    http://eyda-nur.blogspot.com/2012/11/contest-kalender-2013-eksklusif.html

    ReplyDelete
  12. follow sini dari segmen yang sama :)

    jemput singgah ke http://www.hazwanhairy.com/2012/12/senarai-peserta-contest-kalender-2013.html

    ReplyDelete
  13. salam..singgah dri segmen sme..gud luck..ada mse jom singgah blog sy http://akmaluv90.blogspot.com/2012/12/contest-kalender-2013-eksklusif.html thankz :)

    ReplyDelete
  14. salam kenal..saya singgah dr segmen yg sama..follow sini jugak :) follow saya jugak ye...

    http://asmadiaien.blogspot.com/2012/12/contest-kalender-2013-eksklusif.html

    ReplyDelete
  15. Hadiah wang tunai RM100 !

    http://nadyabubble.blogspot.com/2013/01/cabaran-seo-blog-3-dalam-1-happy-new.html

    ReplyDelete

 
Top