leaderboard2 denaihati Banner



 

Unknown Unknown Author
Title: SENARAI SEMAKAN PENEMPATAN JURURAWAT U29 KKM
Author: Unknown
Rating 5 of 5 Des:
Salam readers!!! TAHNIAH PJAZ UCAPKAN KEPADA BAKAL-BAKAL STAFFNURSE Dah tak lama tarikh posting tu kan...sapa-sapa yang dapat h...

Salam readers!!!

TAHNIAH PJAZ UCAPKAN KEPADA BAKAL-BAKAL STAFFNURSE

Dah tak lama tarikh posting tu kan...sapa-sapa yang dapat hospital dekat ngan rumah memang untungla, sape2 yang dapat jauh macam Sabah dan Sarawak mesti sedih berjauhan dengan keluarga..

Apepun tahniah =)


Tekan LINK dibawah =)










p/s: Bila la HUSM nak panggil neh -.-







 

About Author

Advertisement

Post a Comment

  1. Tahniah untuk depa yg berjaya..nanti bertugas la dgn penuh ikhlas...

    ReplyDelete
  2. This comment has been removed by the author.

    ReplyDelete
  3. meh kito try check gop pjah...mno tau tibo2 ado lam KKM..ha3..

    ReplyDelete
  4. @Si Matatajam betul tu..bekerja dengan ikhlas.. nadi seorang jururawat =)

    ReplyDelete
  5. @nur nadia hhahahhahaha.. kalau HUSM buat mcm ni kan sennag..ni duk tunggu call je.. bila la nak panggil.. ore lain nak start keje dh =)

    ReplyDelete
  6. KNP X BLH BKK LINK NI EH

    ReplyDelete
  7. @Anonymous link ni hanya untuk lantikan bulan oktober..
    sila ke web spa8 untuk makluman seterusnya =)

    ReplyDelete

 
Top