Wan Hazel Home Wan Hazel LINK Wan Hazel Tutorial Wan Hazel owner Wan Hazel agama

Thursday, October 4, 2012

SENARAI SEMAKAN PENEMPATAN JURURAWAT U29 KKM


Salam readers!!!

TAHNIAH PJAZ UCAPKAN KEPADA BAKAL-BAKAL STAFFNURSE

Dah tak lama tarikh posting tu kan...sapa-sapa yang dapat hospital dekat ngan rumah memang untungla, sape2 yang dapat jauh macam Sabah dan Sarawak mesti sedih berjauhan dengan keluarga..

Apepun tahniah =)


Tekan LINK dibawah =)










p/s: Bila la HUSM nak panggil neh -.-







 


Suka ? LIKE jer =)

7 comments:

Si Matatajam said...

Tahniah untuk depa yg berjaya..nanti bertugas la dgn penuh ikhlas...

nur nadia said...
This comment has been removed by the author.
nur nadia said...

meh kito try check gop pjah...mno tau tibo2 ado lam KKM..ha3..

cikpjaz said...

@Si Matatajam betul tu..bekerja dengan ikhlas.. nadi seorang jururawat =)

cikpjaz said...

@nur nadia hhahahhahaha.. kalau HUSM buat mcm ni kan sennag..ni duk tunggu call je.. bila la nak panggil.. ore lain nak start keje dh =)

Anonymous said...

KNP X BLH BKK LINK NI EH

cikpjaz said...

@Anonymous link ni hanya untuk lantikan bulan oktober..
sila ke web spa8 untuk makluman seterusnya =)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...