leaderboard2 denaihati Banner

Navi

Saturday, June 23, 2012

KEPUTUSAN PEPERIKSAAN LEMBAGA JURURAWAT 2012

Saturday, June 23, 2012,11:13 AM




Salam readers!!!!

Terima Kasih diatas KurniannMU Ya Allah...
Tanggal 22 Jun 12 adalah tarikh yang bermakna bagi Pjaz sebab keputusan peperiksaan LJM Jun 2012 dah keluar. Meleret senyuman hingga ke urat-urat kepala..hehehhehe
Baru je exam minggu lepas, kelmarin dah dapat result sekejap giler kan? Biasanya sebulan baru boleh tahu. Lagi cepat tahu lagi bagus, ni hari-hari duk palpitation menunggu result LJM samada LULUS ke GAGAL..



Dan berita baiknya, semua Batch Pjaz 09/10 Diploma of Nursing Universiti Sains Malasyia Kampus Kesihatan telah LULUS 100%, satu pencapaian yang diluar jangkaan. memang LUAR BIASA!!!!hehehehe..
TAHNIAH U Ollsss =)

Dan Pjaz nk ucapkan terima kasih kat abah, mama, para pengajar yang banyak membantu dalam segala hal lebih-lebih lagi masa kuliah LJM hari tu, tak lupa juga kawan2 satu batch yang banyak menolong untuk menyelesaikan soalan. Dan juga geng Pjaz, 10 Trainz lps ni boleh la tukar nama 10 Nurse Generation,[ kak ckim, sarah, sema, jemma,ika, zira, azie, cza, razan] yang banyak sangat membantu dalam diskusi walaupun banyak halangan dan masalah yang berlaku sebelum exam LJM, ada yang tak bermaya, tertidur, bermasam muka tapi itu hanya sementara, dan KEJAYAAN ini telah diberi.. Tak lupa jugak rakan-rakan blogger yang mendoakan kejayaan ini... Alhamdulillah

Tak sabar nak tunggu pihak HUSM panggil untuk briefing kerja dan nak pergi konvo kat USM Penang November ni....

Lepas ni dapat title RN (Registered Nurse) Ouchh!! Macam tak percaya!!!!

Mana-mana rakan blogger yang menduduki LJM yang sama 13 jun lepas, TAHNIAH pjaz ucapkan, dan bakal-bakal calon yang akan menduduki BUAT YANG TERBAIK!!!

Bye2