leaderboard2 denaihati Banner



 

cik pjaz cik pjaz Author
Title: Wordless Wednesday: Rindu
Author: cik pjaz
Rating 5 of 5 Des:
Salam readers!!! Dip Nursing Usmkk Batch 2009/2010 ♥♥ Tipu kalau cakap pjaz tak rindu ♥♥ dengan diorang, hari-hari ni dok tengok fram...
Salam readers!!!

Dip Nursing Usmkk Batch 2009/2010 ♥♥


Tipu kalau cakap pjaz tak rindu ♥♥ dengan diorang, hari-hari ni dok tengok frame =(
Bermulanya persahabatan kerana Allah, dan tiada pengakhiran bagi sebuah persahabatan
Rindu diorang, lebih-lebih lagi geng 10 trainz, team ward dan yang lain2

Kalau ada geng batch pjaz yang baca, pjaz nak mintak maaf kalau ada salah silap, cz ada sesetengah yang cakap pjaz ni pendiam.. pendiam?? bukan sebenarnya..hahah, kalau kawan-kawan rapat atau team ward mesti tahu la perangai pjaz macam mana, saja cover senyap tu, malu sebenarnya nak tegur korang =)

Satu lagi, pengalaman di Sudara memang pjaz tak akan lupakan sampai bila2, korang memang terbaeklah. Time slot bertukar-tukar hadiah, Pjaz dapat bantal Keroppi warna hijau, thanks sapa yang bagi =) dapat peluk malam-malam..heheheh
Masa dinner dan masa luahan hati, first time pjaz dapat tahan nangis, balik umah terus nagis berhari-hari, memang sedih sangat-sangat =(

Gud Luck untuk exam LJM, Soalan untuk latihan pun tak sentuh lagi, jumaat ni study group -.-

“Sahabat adalah keperluan jiwa yang mesti dipenuhi.
Dialah ladang hati, yang kau taburi dengan kasih dan kau subur dengan penuh rasa terima kasih. Dan dia pulalah naungan dan pendianganmu. Kerana kau menghampirinya saat hati lupa dan mencarinya saat jiwa memerlukan kedamaian”♥♥



Bye2
P/s: Counting days~ tengah fikir nak beli cenderahati ape kat geng2 termasuk team ward =)

Lumrah Berkawan

About Author

Advertisement

Post a Comment

 
Top