leaderboard2 denaihati Banner

Navi

Tuesday, April 24, 2012

Review: Jom Join Contest Lebih RM 400 Jumlah Hadiah Untuk Dimenangi

Tuesday, April 24, 2012,8:44 PM
Salam readers!!!

Semalam Pjaz tengok kat chatbox kak fifi pemilik E-Shop House mintak tolong pjaz review kan satu contest, hadiah pun sangat menarik tau, lebih RM 400 jumlah hadiah untuk dimenangi. Contest ni dibuat bertujuan menukar nama blogshop kepada nama yang lebih komersial dan lebih senang diingati oleh customer. Contohnya, korang boleh la reka nama Fifi Online Blogshop, lebih kurang macam tu la.Kalau korang masuk E-shop House, mesti tertarik dengan barangan yang dijual terutama bawal 2 layer, cantik kot. Baru je nak tempah tapi dah sold out semua dah =(

Nanti korang joinlah yer, sama2 kita bagi sokongan sesama blogger, macam Digi Wwwow Awards lah, vote hari-hari.. hehehe =)

Syarat untuk join contest ni sangat senang jeSenang je kan?


Anggaran RM400 untuk dimenangi. Banyak tu kan sapa yang tak nak, cuba bagitau..hehe
Korang boleh KLIK sini untuk sebarang maklumat

Tarikh Tutup Contest : 30 MEI 2012

Apa lagi, jangan buang masa pakat-pakat join contest ni

Bye2