leaderboard2 denaihati Banner



 

Unknown Unknown Author
Title: Isi Masa yang Sangat Lapang -.-
Author: Unknown
Rating 5 of 5 Des:
Salam readers!!! Pjaz nk komgsikan satu cite, dh lama dah kuar tapi baru skrg KBS siarkan..best gak isi masa yang sangat2 lapang skarang ...
Salam readers!!!


Pjaz nk komgsikan satu cite, dh lama dah kuar tapi baru skrg KBS siarkan..best gak isi masa yang sangat2 lapang skarang ni,
aktiviti yg tak sihat -.-
Tengok TV+ online je memanjang, niat dihati nak buat soalan LJM kat umah, baru buat sparuh dh lentok, huh!!
Khas untuk korang, ni entri kedua terakhir sebelum pjaz berhenti sementara, dan insyaAllah bulan 6 akan start menulis balik..hehe
nanti korang datangla jenguk2 sini ^^

Back to the topic =)
Nanti korang tengokla kat KBS yer




Bye2

About Author

Advertisement

Post a Comment

  1. laa awatnya nak benti.busy ka

    ReplyDelete
  2. dh lama dh tgk cite ni... best gak.. tp lg suka tgk cite PASTA.. huhu

    ReplyDelete

 
Top