leaderboard2 denaihati Banner 

Unknown Unknown Author
Title: Semakan Keputusan STPM 2011 | Semak Keputusan Online
Author: Unknown
Rating 5 of 5 Des:
Salam readers!!! KUALA LUMPUR – Keputusan peperiksaan Sijil Tinggi Persekolahan Malaysia (STPM) 2011 akan diumumkan Rabu depan. Majlis...
Salam readers!!!


KUALA LUMPUR – Keputusan peperiksaan Sijil Tinggi Persekolahan Malaysia (STPM) 2011 akan diumumkan Rabu depan.

Majlis Peperiksaan Malaysia (MPM) dalam satu kenyataan di sini Khamis berkata calon-calon boleh mendapatkan keputusan mereka di sekolah masing-masing mulai pukul 12 tengah hari, manakala calon persendirian akan memperolehinya melalui pos.

Menurut MPM, keputusan juga boleh diperolehi dengan melayari laman web MPM di http://www.mpm.edu.my mulai pukul 12 tengah hari pada tarikh tersebut.

Satu sidang media mengenai analisis keputusan peperiksaan akan diadakan pada tarikh yang sama pada pukul 12 tengah hari di Dewan Besar, MPM, Bandar Baru Selayang, Batu Caves, Selangor.

Cara semak keputusan STPM 2012 | Semakan Online Result STPM 2012 | SMS Keputusan STPM 2011 - Seperti yang semua sedia maklum,keputusan STPM 2011 Sijil Tinggi Persekolahan Malaysia akan di umumkan pada 6 Mac 2012.Bagi calon yang ingin menyemak keputusan secara online boleh melakukannya dengan melayari laman http://mpm.edu.my bermula jam 12 tengahari 6-3-2012.


Calon-calon juga boleh semak keputusan melalui SMS dengan menaip

STPM RESULT NO.KAD PENGENALAN dan hantar ke 15888

Gud luck ^^

About Author

Advertisement

Post a Comment

 
Top