leaderboard2 denaihati Banner



 

cik pjaz cik pjaz Author
Title: SELAMAT TAHUN BARU 2012
Author: cik pjaz
Rating 5 of 5 Des:
Salam readers!!! Pjaz nak ucapkan SELAMAT TAHUN BARU 2012 semoga tahun baru ini dipenuhi barakah. Apa azam tahun baru korang???kalau nk s...
Salam readers!!!

Pjaz nak ucapkan SELAMAT TAHUN BARU 2012 semoga tahun baru ini dipenuhi barakah. Apa azam tahun baru korang???kalau nk share boleh la share =]

Pjaz harap tahun ni akan memberi lebih makna serta dapat memberi peluang untuk memperbaiki diri, Insyaallah =] Tahun 2011 penuh dengan kegembiraan, kesugulan, kesedihan dan pelbagai ke..ke..ke.. lagi lah..hehehe. Memori yang gembira akan terus terpahat dan memori yang sedih akan terus dibuang, BUANG YANG KERUH AMBIL YANG JERNIH




Geng Dip Nursing USM,lawak plak tengok gamba ni..hehehehe =] bila tengok gamba ni teringat masa mula2 masuk bergambar macam innocent especially pjaz la..heheh, ni dah nak abis study mesti rindu kat kawan-kawan lepas ni,


Alang-alang dah menjengah sini, jom dengar nasyeed ni kejap, suka sangat dengar nasyeed ni =]



p/s: Tak sabar nak pergi wad esok, sebab esok dah tahun depan dah..hahahahahah

Bye2

About Author

Advertisement

Post a Comment

 
Top