leaderboard2 denaihati Banner

Navi

Friday, February 25, 2011

Senibina Iluminati dan Freemason di Malaysia, Korang perasan x??

Friday, February 25, 2011,10:07 PM
Salam,

Hari ni Pjaz sedikit free dari biasa,
seperti biasa,
x sempat nak buat entri baru,

minggu depan satu lagi dah nak masuk praktikum,hehehe(berdebar-debar)
nak tido pun x lena
cz first week masuk wad psikiatrik,(takut kot)hehehe
wish luck for me!!( raih sokongan ni)hehe

berbalik cerita utama,

korang tahu x sebahagian bangunan di Malaysia ni ada ciri-ciri Iluminati dan Freemason?

Pjaz stakat tahu Putrajaya je,
then mase search kat Mr.Google ternampakla satu bangunan,
kalau x salah bangunan library kat Kustem,
ada tanda SALIB
x caya boleh tgk kat Google Maps

Pjaz x tau la sape arkitek yang buat ni,
takkan nak buat saja-saja kan?mesti ada agenda di sebalik tu

Jom tgk gambar di bawah ni


Kalau korang x percaya Klik je kat Google Earth


'Novus Ordo Seclorum'

Ni kat Putrajaya,
Sape la arkitek yang buat ni,
sampai kita kne tipu hidup2 ni,

Yang ni setiap negara mesti ada,
memancak jer (Obelisk) iaitu tiang yang dijadikan tugu,
tapi korang kena tahu makna yang tersembunyi di sebalik tugu tu,
huhu


Bangunan Freemason di Johor


Logo PKR ~kebetulan ke ada agenda lain?(urmmm)

Sape2 yang dah tgk The Arrivals dari episod satu hingga akhir,
mesti korang faham

Pjaz dh tgk habis dh
hehehe

bye2