leaderboard2 denaihati Banner



Navi

Sunday, February 6, 2011

Contest follower 101-150 bersama MatNagger a.k.a McNagger

Sunday, February 6, 2011,12:38 PM
Salam,

Jom join
ape!!!!!x nak join???
WAJIB!!!!(hahahah,gurau jerk)

Jom tgk syarat2 nye:

1. Jadi follower ke 101-150 dalam blog ini (Wajib)~ Pjaz follower ke 129..(hehe)

2. Komen kat SEMUA 10 Gossip Ganaz blog ini (Wajib) ----> korang dapat backlink juge ^_^
(dh komen dah)
DAH!!! (klik ler)

3. Komen kat entry ini (Wajib)

4. Letak link aku kat mane2 entry korang berkaitan pertandingan ini (Tak Wajib). Tapi digalakan coz sama2 saling dapat backlink (Perkara terbaik!)

5. Tak semestinya blogger baru. OPEN jerrr tuk suke2~

Kalau ade ape2 kemusykilan klik jer SINI

Bye2

Sungai ape????Sungai Lui lah....

,11:29 AM
Salam,

Semalam Pjaz ada post kan entri NI
Ramai kwn-kwn pjaz sukakan lagu Aizat,

katenye sedap didengar sambil baca nota dan buat assingnmnt?
betul ke?

Kalau pjaz, mmg ye,
tgh layan nota mental(ecececeh),sambil dgr setiap bait-bait lagu ni,
mmg masykk,
kalau x caya jom try..hehehe

Cayalah aizat,
bait-bait lirik nye mmg steady lah!!!!!
melodi pun masyukkkkk....

Ni Offical video Aizat,
jom Layanzzzz



then, ni lirik lagu nye

Pejamkan matu mu untuk ku
Dengarlah dunia berkata-kata
Usah kau ragu disini tempatmu
Walau berubah dimata kita
Tetap indah selagi kau masih percaya

Tertawa kecewa terpisah
Jalan yang lurus yang berhalang
Adakah semua ini yang ku inginkan
Ataupun hanya mengejar dunia semata-mata
Ku harap ku masih percaya
Adakah semua ini yang ku inginkan
Ataupun hanya mengejar dunia semata-mata
Ku harap ku masih percaya
Bukalah matamu
Biar aku memelukmu
Kita bersama masih muda masih mentah
Ku harap kau masih percaya
Selama ini ( 7x )

Bye
p/s:test subjek mental lak!!!!