leaderboard2 denaihati Banner



 

cik pjaz cik pjaz Author
Title: SEMAK KEPUTUSAN PMR 2011 SECARA ONLINE DAN SMS
Author: cik pjaz
Rating 5 of 5 Des:
Salam readers!!! Sekarang dunia dah maju, hanya di hujung jari, kalau takut nak amik keputusan PMR taip-taip aje lah yer =] Taip PMR j...
Salam readers!!!

Sekarang dunia dah maju, hanya di hujung jari, kalau takut nak amik keputusan PMR taip-taip aje lah yer =]


Taip PMR jarak [No KP] jarak [angka giliran] hantar ke 15888

Untuk Blogger yang nak amibil result PMR pjaz ucapkan TAHNIAH serta Gud Luck.. mana tau dapat masuk MRSM atau SBP kan... mrgreen


***Ini entri Autopublish***

p/s: sori x sempat update dan nk balas komen korang

Minggu ni posting wad medikal..grrr



Bye2




About Author

Advertisement

Post a Comment

 
Top