leaderboard2 denaihati Banner



 

cik pjaz cik pjaz Author
Title: Segment Strawberry Maneh
Author: cik pjaz
Rating 5 of 5 Des:
Salam readers!!! TQ kat Cik Tembam sebab TAG pjaz yer untuk join Segmen ni :) Azam untuk tahun 2012: Pjaz harap tahun 2012 ni adala...
Salam readers!!!

TQ kat Cik Tembam sebab TAG pjaz yer untuk join Segmen ni :)


Azam untuk tahun 2012:

:23: Pjaz harap tahun 2012 ni adalah tahun penuh keberkatan, banyak azam tahun ni..hehe

:23: Harap pointer untuk Final Year ni naik[ naik sikit pun x pe]

:23: Harap Final year ni akan meninggalkan seribu kenangan dalam 3 tahun belajar kat USM

:23: Harap LULUS untuk exam LJM~ Insyaallah nak jadi Staffnurse yang berdedikasi dan berkaliber, Insyaallah..yang penting niat dan nawaitu =]

Sekian~

Pjaz nak TAG....tet..tet...nanti Pjaz shout kan kat shoutbox korang yer

Bye2


About Author

Advertisement

Post a Comment

  1. thanks pjaz dah join segment sha :)

    sha doakan semoga dapat jadi nurse yang baiak dan dapat berbakti :)

    ReplyDelete
  2. wahhhhhh. slmt menjadi nurse yg hebat. :)

    http://farizafairuz.blogspot.com/2011/12/segment-strawberry-maneh.html

    ReplyDelete
  3. same segment

    http://misschillax.blogspot.com/2011/12/segmen-strawberry-maneh.html

    ReplyDelete

 
Top