leaderboard2 denaihati Banner



 

cik pjaz cik pjaz Author
Title: Sekadar Fakta atau Auta Bahagian 8
Author: cik pjaz
Rating 5 of 5 Des:
Salam readers!!! Fakta atau Auta pada hari ini : Seseorang manusia rata-rata bergerak lebih kurang 25.4 kali selama tidur dalam masa...
Salam readers!!!

Fakta atau Auta pada hari ini :



:27: Seseorang manusia rata-rata bergerak lebih kurang 25.4 kali selama tidur dalam masa satu hari.


Owh baru tahu, ingatkan tidur statik, rupanya banyak kali kot gerak masa tidur, tak termasuk mase mimpi dan ngigau lagi..hahahah =]
Lepas ni kalau tidur kira yer berapa kali korang gerak..hahaah, kalau korang berjaya kira maknanya korang memang sengal!!!kenapa???? sebab kalau dah tidur tang mana nak kira kan..heheeh, melainkan korang suruh member yang tolong kira..heheheh =]

Sape-sape yang mengalami masalah untuk tidur (insomnia) sila dengar lagu ni..mesti lentok punye.. =]

FeelHoney~ Lagu Tidur


p/s: Terasa ngantuk pulak..grrrr =]

Bye2


About Author

Advertisement

Post a Comment

  1. Assalam, hahha... belum ada lagi dalam sejarah, orng boleh kira berapa kali dia gerak dalam tido...huahuahua

    ReplyDelete
  2. Assalam, hahha... belum ada lagi dalam sejarah, orng boleh kira berapa kali dia gerak dalam tido...huahuahua

    ReplyDelete
  3. huhu. tak pernah kalau dh tido..kui3

    ReplyDelete
  4. huarggghhhh~gatok betol ni..keke

    ReplyDelete
  5. kalau segan nk suruh kawan kirakan, rakam je... hehe.. :P

    ReplyDelete
  6. harap tak ada kawan2 yg minta sy tolong kira..* pengsan

    ReplyDelete
  7. tertido jap.hahaa.:P ye ke ni..sy kna ikat ni

    ReplyDelete
  8. tak pernah kira pulak gerak dlm tido bape kali.. kahkahkah ade ke kira..memang sengal..lalala :p

    ReplyDelete
  9. @starzietibestnyer kalau tido time hujan ni..hehehehe

    ReplyDelete
  10. @Saia Budax Lanunhahaha~try la buat, boleh catat rekod ni..hehe =]

    ReplyDelete
  11. @jemarisurimmg pun, tak pernah tersedar gerak brape kali..kikiki

    ReplyDelete
  12. @jemarisurimmg pun, tak pernah tersedar gerak brape kali..kikiki

    ReplyDelete
  13. @JungRara alang2 dh hujan, baek tidooo..besttt!!!haha

    ReplyDelete
  14. @Cik Curaerrrr!!!bhaya tu, dgr lagu banyak2 kalau x leh jugak tak dapat den nak nolong..hehehehe =]

    ReplyDelete
  15. @Pendamba Mawarcuba ikat, konfem x gerakkan?statik jer..nanti kejang urat2..errr!!!heheheh

    ReplyDelete
  16. @Cik Azizahheheheh~kne buat research ni~jenuh nak kira..mmg sengal!!!

    ReplyDelete

 
Top