leaderboard2 denaihati Banner



 

Unknown Unknown Author
Title: Segmen Santai : BW Bersama Cik Pjaz
Author: Unknown
Rating 5 of 5 Des:
Salam readers!!! INI STICKY POST!!! Hari ni 10 Nov Pjaz terfikir nak buat satu segmen, ni pertama kali Pjaz buat segmen lebih kurang se...
Salam readers!!!

INI STICKY POST!!! Hari ni 10 Nov Pjaz terfikir nak buat satu segmen, ni pertama kali Pjaz buat segmen lebih kurang setahun pjaz dalam dunia blogging ni, hehhehe~ Sebenarnya niat nak buat Segmen Santai ni dah lama, cuma tak tahu bila =]

Dan yang paling menggembirakan, trafik untuk bulan ni pun agak memberansangkan dan Google Page Rank pun dah naik seketul..hehehhe
Segmen ni bukannya nak tambahkan follower semata-mata tapi nak rapatkan hubungan antara blogger, Pjaz pun macam tu jugak =], sambil2 tu, sapa-sapa yang join Segmen Santai: BW Bersama Cik Pjaz ni, Pjaz akan letakkan link korang dalam BLOGLIST Pjaz.

Kalau segmen ni memberansangkan, Pjaz akan buat lagi..hehhe
Jom la memeriahkan Segmen Santai: BW Bersama Cik Pjaz ni, nanti ajak kawan-kawan blogger skali yer =]

Cara mudah nak join Segmen Santai: BW Bersama Cik Pjaz



:60: Buat satu entri yang bertajuk ' Segmen Santai : BW bersama Cik Pjaz '

:60: Tepek banner tu skali dan linkkan ke entri ni

:60: Letakkan link entri korang ke entri ni dan sertakan nama panggilan korang [NICKNAME], senang Pjaz nak letak dalam BLOGLIST nanti

:60: TAG seorang rakan blogger korang, nak tag banyak pun tak pe

:60: Tarikh tutup: 12 November sampai 12.00 tengah malam

Senangkan?? Jadi jom la join sambil2 dapat up traffik dan dapat eratkan hubungan antara blogger. Blogger yang tersenarai akan diletakkan di BLOGLIST pjaz =] Blogger baru sangat digalakkan untuk join =]


Bye2

URL KORANG AKAN DIISI DALAM BLOGLIST SELEPAS 24 JAM TARIKH TUTUP

NEW ENTRY PLEASE SCROLL DOWN!!

About Author

Advertisement

Post a Comment

  1. cikPjaz.. UyulWaney nk join!!
    http://montela-gadischubby.blogspot.com/

    ReplyDelete
  2. hi sha dah join :)

    nickname: sha
    http://strawberrysweets92.blogspot.com/2011/11/segment-santai-bw-bersama-cik-pjaz.html

    ReplyDelete
  3. insyaAllah nnty choki join ye :) . tima kaseh jemput ye :)

    ReplyDelete
  4. nak join jugak hehe...
    http://sufiana1992.blogspot.com/2011/11/segment-santai-bw-bersama-cik-pjaz.html

    ReplyDelete
  5. cik bam dah join :)

    http://jomkitabebel.blogspot.com/2011/11/segmen-santai-bw-bersama-cik-pjaz.html

    ReplyDelete
  6. cik bam dah join :)

    http://jomkitabebel.blogspot.com/2011/11/segmen-santai-bw-bersama-cik-pjaz.html

    ReplyDelete
  7. http://missmashimaaru.blogspot.com/2011/11/segmen-santai-bw-bersama-cik-pjaz.html

    ReplyDelete
  8. Cik Pjaz!!! Hidy pun nak join...(^_~)..

    http://misshidy.blogspot.com/2011/11/segmen-santai-bw-bersama-cik-pjaz.html

    ReplyDelete
  9. join jgk! :)

    http://ceriterafantasidanrealitisyaada.blogspot.com/2011/11/segment-santai-bw-bersama-cik-pjaz.html

    ReplyDelete
  10. cik pjaz syg...yna nk join jgak

    http://kakitanganmengarut.blogspot.com/2011/11/segmen-santai-bw-bersama-cik-pjaz.html

    ReplyDelete
  11. join jugak
    http://diyanarauzi92.blogspot.com/2011/11/segment-santai-bw-bersama-cik-pjaz.html

    thanks for the tag :)

    ReplyDelete
  12. manja nak join http://daxmanje94.blogspot.com/2011/11/segmen-santai-bw-bersama-cik-pjaz.html

    ReplyDelete
  13. http://cxopportunities.blogspot.com/2011/11/segmen-santai-bw-bersama-cik-pjaz.html

    nickname : CX

    ReplyDelete
  14. syukran sudi ajak join segmen ni.

    'Zaza' join.

    http://fexxanaqstory.blogspot.com/2011/11/segmen-santai-bw-bersama-cik-pjaz.html

    ReplyDelete
  15. join segmen ni !

    nickname : NAD

    http://allaboutmenadz.blogspot.com/2011/11/segmen-santai-bw-bersama-cik-pjaz.html

    ReplyDelete
  16. Nak jugak...hehe


    http://fairypwencess.blogspot.com/2011/11/segmen-santai-bw-bersama-cik-pjaz.html

    ReplyDelete
  17. join :)

    http://sharksempoi.blogspot.com/2011/11/segmen-santai-bw-bersama-cik-pjaz.html

    ReplyDelete
  18. join jugep !
    follow sekali. :3

    http://haminglam.blogspot.com/2011/11/segmen-santai-bw-bersama-cik-pjaz.html

    ReplyDelete
  19. saya sertai !

    http://lovelysyierasalleh.blogspot.com/2011/11/segmen-santai-bw-bersama-cik-pjaz.html

    ReplyDelete
  20. okay. Miyu join! heeeeeee :)


    Miyu
    http://buih-bubbles.blogspot.com/2011/11/segmen-santai-bw-bersama-cik-pjaz.html

    ReplyDelete
  21. finiey nak join ! :D

    nickname - finiey
    http://luahanhatisifiniey.blogspot.com/2011/11/segmen-santai-bw-bersama-cik-pjaz.html

    ReplyDelete
  22. Zate join yer !

    http://pinklygirl.blogspot.com/2011/11/segmen-santai-bw-bersama-cik-pjaz.html

    ReplyDelete
  23. hai choki join ye .

    nickname : chokichoki

    http://barneypocoyochoki.blogspot.com/2011/11/segmen-santai-bw-bersama-cik-pjaz.html

    ReplyDelete
  24. join!

    http://bloqkami.blogspot.com/2011/11/segmen-santai-bw-bersama-cik-pjaz.html

    ReplyDelete
  25. saya pon join ^_^

    http://rulina92.blogspot.com/2011/11/segmen-santai-bw-bersama-cik-pijaz.html

    ReplyDelete
  26. saya dah join...
    tq ya...

    http://yummychococha.blogspot.com/2011/11/segmen-santai-bw-bersama-cik-pjaz.html

    ReplyDelete
  27. awak , kite join juga :)

    nickname - syeril

    http://epiloguesyeril.blogspot.com/2011/11/segmen-santai-cik-pjaz.html

    ReplyDelete
  28. http://amoy-chanteks.blogspot.com/2011/11/segmen-santai-bw-bersama-cik-pjaz.html

    ReplyDelete
  29. junk pun join gak..

    http://mybeststory-blog.blogspot.com/2011/11/segmen-santai-bw-bersama-cik-pjaz.html

    ReplyDelete
  30. http://nurulauni123.blogspot.com/2011/11/segmen-santai-bw-bersama-cik-pjaz.html

    auni join ye

    ReplyDelete
  31. nickname : anasaurus

    http://farhanajafri.blogspot.com/2011/11/segmen-santai-bw-bersama-cik-pjaz.html

    :)

    ReplyDelete
  32. join sama, hehe

    http://nursyaida.blogspot.com/2011/11/segmen-santai-bw-bersama-cik-pjaz.html

    nickname: ida, =D

    ReplyDelete
  33. http://atienabila.blogspot.com/2011/11/segmen-santai-bw-bersama-cik-pjaz.html

    nicknam: atien

    ReplyDelete
  34. "hey dude..do follow me..ena ada adiah utk mereka comey sekalian yg follow ena.. :P"

    ReplyDelete
  35. "hey dude..do follow me..ena ada adiah utk mereka comey sekalian yg follow ena.. :P"

    ReplyDelete
  36. "hey dude..do follow me..ena ada adiah utk mereka comey sekalian yg follow ena.. :P"

    ReplyDelete

 
Top