leaderboard2 denaihati Banner



 

Unknown Unknown Author
Title: Salena Gomez Yang Cun Lagi Meletoop
Author: Unknown
Rating 5 of 5 Des:
Salam readers!!! Sape minat SALENA GOMEZ?????? angkat kening korang cepat ...hahhahaa Pjaz sebenarnya tak minat pun, sekadar dengar lag...
Salam readers!!!

Sape minat SALENA GOMEZ??????


angkat kening korang cepat:131:...hahhahaa
Pjaz sebenarnya tak minat pun, sekadar dengar lagu dia je boleh la dengar. Satu je lagu Salena yang Pjaz boleh dengar dan melodi dia pun ok jugak dengar 'Love You Like A Love Song'. Sape-sape yang dalam awang-awangan sekarang ni jom dengar lagu ni,heheh

Love You Like A Love Song



P/s: Dengar lagu ni sambil mendownload nota di E-learning, Neonate & Peadiatrik

Selamat mendengar,Peminat Salena Gomez wajib komen yer..hahahhahaha

Bye2

About Author

Advertisement

Post a Comment

  1. Lia pun tak minat sangat. tapi lagu bolehlah terima..

    ReplyDelete
  2. Laki2 lagilah ramai minat.. Walaupun ada lagunya yang x sedap, tapi orgnya sedap dipandang.. Comey2 camtu..he3

    ReplyDelete
  3. @Cik Lia Lomi sekadar dgr lagu tu bolehla...hehhehee

    ReplyDelete
  4. @Jai dh agak dh,laki2 mmg,hahahhahaha~suka sangat comey2 mcm salena gomez tu..he4

    ReplyDelete
  5. samelaa...milo pun tak minat die..minat lgu n suara je..love u like a love song mmg best! :)

    ReplyDelete
  6. @milolagu dia mmg best!!! minat kat lagu jela..heheheheh

    ReplyDelete

 
Top