leaderboard2 denaihati Banner



 

cik pjaz cik pjaz Author
Title: Menternak Lelemak Sepanjang Hari
Author: cik pjaz
Rating 5 of 5 Des:
Salam readers!!! Untuk pengetahuan semua Pjaz dh start cuti semester, Hip..hip..Horray!!!! tapi SEMINGGU jer..terkejut tak?hehehehe,semi...
Salam readers!!!

Untuk pengetahuan semua Pjaz dh start cuti semester, Hip..hip..Horray!!!!:11: tapi SEMINGGU jer..terkejut tak?hehehehe,seminggu pun seminggu lah janji ada cuti, betoi dak?? Minggu lepas sebelum kiteorang tamat praktikal kat wad, geng2 kat kampus dan Team Ward rancang untuk ternak lemak puas-puas sebelum cuti, mak aii, dari pagi makan sampai lah malam, dah la tangki skrg dah 'kecik', nak sumbat banyak-banyak pun x leh dah,muahhaha, Pagi makan kat kafe, petang ternak lemak kat Ani Sup Utara malam lak g kat Chim Chum (Steambot) sampai 'sooh' (dialek kelantan) errrr!!!

Ternak lemak dulu baru g jogging kan?haha, dh la skrg hujan jogging dalam rumah la jawabnyer..heheheh,Jom ternak lemak sesama=)

Masa ni kami 10 Train'z (ada 10 org geng)hehe, menternak lelemak kami kat Ani Sup Utara, memang kecoh kami kat sana, Pjaz pun gembira gak sebabnyer, walaupun duk satu hostel tapi jarang jumpa, praktikal kat wad shif lain-lain, jadi masa camni ni la kami manfaat kan sampaikan heboh satu restoren ni..hahaha, kecoh dibuatnya

Bagi Pjaz, semester ni banyak suka dan duka, yang suka akan terus diingati dan yang duka akan dilupakan terus buat selama-lamanya, bak kata orang 'Buang yang keruh ambil yang jernih', tidak semua yang dilalui akan 'smooth' jer, mesti beranjau dan berduri kan? barulah dikatakan KEHIDUPAN~

Merekalah yang buat Pjaz gembira walaupun sedih~
Merekalah yang buat Pjaz besemangat dikala 'down'
Kerana merekalah SAHABAT SEJATI:11:,
Ukhwah Fillah Abadan Abada~ Insyaallah:t::t: ^____^




cakkkk!!!!

Sebelah malam pulak, pergi menternak lemak dengan Team ward dekat Chim Chum, semuanya perempuan nasib baik tak ada lelaki, nanti banyak songeh plak kan,hehehe..Mula-mula makan memang bersemangat,amik itu, amik ini, last2 semuanya kenyang ala-ala ular kekenyangan, Pjaz pun sama, tak leh nak gerak mana-mana dah..berat perut..hahaaha

Jom tengok apa yang kami makan, agak-agak banyak tak?hehehe






Errr!!!Alhamdulillah, kenyang sudah..heheheh~korang kenyang tak ni????

Pjaz sangat sayang kan mereka (Team Ward) untuk semester ni ^___^
Ikhlas dari Pjaz:11:

Nasyeed Sahabat By Devotees




Bye2

About Author

Advertisement

Post a Comment

 
Top