leaderboard2 denaihati Banner



 

cik pjaz cik pjaz Author
Title: In Your Arms: Video Muzik Unik Diperbuat Dari Kekacang
Author: cik pjaz
Rating 5 of 5 Des:
Salam readers!!! Sape kenal dengan penyanyi Kina Grannis??? Pjaz baru dengar lagu dia kat Youtube, best jugak dan ada satu Video Clip Kin...
Salam readers!!!

Sape kenal dengan penyanyi Kina Grannis??? Pjaz baru dengar lagu dia kat Youtube, best jugak dan ada satu Video Clip Kina Grannis yang sangat menarik. lain dari yang lain, dengan kata mudah untuk disebut 'UNIK' =] Kenapa unik??? sebab latar belakang muzik video ni dipenuhi dengan KEKACANG, kalau tak silap Pjaz sebanyak 288000 kekacang digunakan untuk tujuan muzik video ni. Pelbagai kekacang yang digunakan, banyak kot.
Comel kan??
Menurut info yang Pjaz dapat, hasil muzik video ni diterajui lebih kurang 30 orang kru dan tempoh diambil untuk menyiapkan muzik video ni selama DUA TAHUN!!!! lama tu... Kru-kru yang bertanggungjawab dalam pembikinan muzik video ni akan mensimulasikan terlebih dahulu adegan yang ingin dilakukan, dan apabila semua perfect, barulah kru-kru yang kreatif ni akan meyusun kekacang ni mengikut adegan yang telah ditetapkan, hasilnya sangat-sangat menarik dan kreatif =]

Video kat bawah ni 'The Making of In your Arm'

Nampak senang tapi sangat-sangat rumit, tgk yang ni dulu yer baru tengok yang Offical Music video :p



Video kat bawah ni ni pulak,

In Your Arms- Kina Grannis ( Official Music Video)



Pjaz sangat2 suka dengan lagu dia, BEST!!!, Muzik Video In Your Arms menjadi hits kat Youtube lebih SEJUTA kot org tengok =]

Bye2


Komen jangan tak Komen :p

About Author

Advertisement

Post a Comment

 
Top