leaderboard2 denaihati Banner



 

cik pjaz cik pjaz Author
Title: Wordless Wednesday: Esei Paling Terbaik Abad ini
Author: cik pjaz
Rating 5 of 5 Des:
Salam readers!!!! Nak tergolek-golek baca karangan budak ni, lucu kot terlebih advance..heheheheh Diharapkan adik-adik yang tengok ni ja...
Salam readers!!!!


Nak tergolek-golek baca karangan budak ni, lucu kot terlebih advance..heheheheh
Diharapkan adik-adik yang tengok ni jangan buat karangan macam ni, stress cikgu yang bagi markah ni =]

Sumber

Bye2

p/s: Kelantan dah banjir ^___^


About Author

Advertisement

Post a Comment

  1. haha~mcm2..ni in eng ke BM..huhu

    ReplyDelete
  2. @jemarisuri campur BM dan BI, lawak la baca..adehh =]

    ReplyDelete
  3. haha. pernah jumpa member yang suka main taram macam nie >_< NICE BLOG dear !

    ReplyDelete
  4. ni lebih dari rojak dah ni hehehe

    ReplyDelete
  5. ya allah..lawak betol!
    kalau akak jd cikgu ni...boleh pitam student gini.

    tapi kesian..dia mmg tak tau.

    ReplyDelete
  6. hahaaa..best !! na try buat laa ^_^

    ReplyDelete
  7. @Phat dah nak jadi pasembor dah ni..hahaah

    ReplyDelete
  8. @Ujie heheh, memang nampak la dia nak cuba tapi serius lawak~ =]

    ReplyDelete
  9. budak2 sekarang punya essay
    hahaha

    ReplyDelete
  10. @Hans habis diorang campur jadi rojak..mesti pengsan cikgu nengok ni..hahah

    ReplyDelete

 
Top