leaderboard2 denaihati Banner



 

cik pjaz cik pjaz Author
Title: SEGMEN: “KENALI DIRI SAYA BERSAMA PUTERI KASIH”
Author: cik pjaz
Rating 5 of 5 Des:
Salam readres!!! Rasenye dah lama Pjaz tak join mana-mana segmen ni, mase BW tadi ternampaklah satu segmen yang agak menarik kat blog PUTE...
Salam readres!!!

Rasenye dah lama Pjaz tak join mana-mana segmen ni, mase BW tadi ternampaklah satu segmen yang agak menarik kat blog PUTERI KASIH ni, teringin la nak join dan tak rugi kalau korang join tau

Soalan pun boleh tahan jugak ni (tekun nak jawab ni):

1) Jika saya memegang watak karakter kartun saya ingin sekali menjadi watak doreamon~nk kemana-mana pun bebas =)

2) Saya ingin sekali bertemu dengan Tun Dr Mahathir & Nora (saudara Pjaz ni) hehe

3) Binatang yang paling saya takuti adalah Ulat (geli tengok euuwww)

4) Saya teringin bercuti ke Jepun

5) Lagu yang paling saya minati adalah Worry Ends By Sami Yusuf

6) Jika saya menjadi seorang perdana menteri saya akan Pjaz nak sangat bantu golongan miskin, nampak luaran Malaysia adalah negara yang maju tapi kalau diteliti balik, rakyat yang mengalami kemiskinan tegar ni sangat ramai, kalau kita tak bantu sapa lagi kan nak bantu..huhu

7) Insan yang paling saya sayangi adalah mama & abah pjaz la, hehe

8) Perkara yang paling saya benci adalah orang yang berkawan tak ikhlas, hanya pandang rupa saja, no point kan???huhu


9) Perkara pertama yang wajib saya lakukan setiap kali bangun tidur adalah gosok gigi, dan ucap Alhamdulillah =)

10 ) Tiga perkataan yang menggambarkan diri saya, susah soalan ni..hehe periang, suka gelak & banyak cakap..hehe

Sekian, tu je kot :D

Kali ni Pjaz nak tag~ Akak nik

Senang je kan? jom join cepat2 segmen ni sebelum
(30/10/11) Tepat jam 11.59 malam

Bye2



About Author

Advertisement

Post a Comment

 
Top