leaderboard2 denaihati Banner



 

cik pjaz cik pjaz Author
Title: Muka Buku VS Bulu
Author: cik pjaz
Rating 5 of 5 Des:
Salam readers!!! Apa kaitan dengan muka buku dengan bulu kan?hahah,Pjaz rasa sesetengah dari korang dah dengar lagu versi BULU tu kan,haha...
Salam readers!!!

Apa kaitan dengan muka buku dengan bulu kan?hahah,Pjaz rasa sesetengah dari korang dah dengar lagu versi BULU tu kan,haha, rosak..rosak.. First time pjaz dengar, tak terkata kot senyum je memanjang dengar lagu tu, ye la kan 'buku' ditukarkan kepada 'bulu', kadang-kadang dengar lain makna tu..haha

Untuk video klip ni, Pjaz bagi 8/10, awsome!!!! best gak video klip dia, 'aweks' kat video tu pun comel dan kiut,hahaha~main tepuk amai-amai lagi, kalau Najwa Latiff tengok ni mesti trauma punyer la,heheh. Lepas ni tukar la plak dari 'Muka Buku' kepada 'Muka Budu' amacam???mesti lebih mantap,pepun jom layan lagu ni

Cinta Muka Bulu- Parody Cinta Muka Buku


Satu je kata untuk lagu ni: Awsome:131:!!!haha

Bye2

About Author

Advertisement

Post a Comment

 
Top