leaderboard2 denaihati Banner



 

cik pjaz cik pjaz Author
Title: Kad Bisnes berbentuk Unik dan Kreatif
Author: cik pjaz
Rating 5 of 5 Des:
Salam readres!! Pjaz nak kongsi sikit Bisnes Kad yang comel dan unik, memang unik sangat Pjaz bagi markah 8/10 bersamaan 10 bintang yang...

Salam readres!!

Pjaz nak kongsi sikit Bisnes Kad yang comel dan unik, memang unik sangat Pjaz bagi markah 8/10 bersamaan 10 bintang yang berkedip-kedip..hahaha~gile nak jadi juri n ^__^ Jadi pelajar, usahawan, Jurutera, Blogger pun nak kena ada Bisnes Kad jugak kan?? kalau blogger yang Pjaz tahu pemilik blog Cerita Mamat ,alah blogger terkenal tu bisnes kad dia memang pro kot, Pjaz pun nak buat jugak lah, jeles tengok sume orang ada...hahah, yang pjaz punya design dia ada kat bawah ni 'Blogger Nurse' amacam? Blogger Part time + Student Nurse kasi gempak sikit, kalau pesakit tanya nama, terus bagi kad dan suh melawat skali blog, baru la pro sikit..hahaha
Kat bawah ni macam-macam design dan sapa-sapa yang ada plan nak buat Bisnes kad lain dari yang lain boleh la tengok, Pjaz pun dah teruja nak buat [berangan punya hal] adehhh =)



Pjaz paling suka design kad bisnes ni, sesuai untuk Golongan dalam bidang kesihatan contohnyer Nurse, mcm Pjaz la..hehehe comel sangat bentuk macam bandage

Kad bisnes yang sesuai untuk golongan dalam bidang perbankan

Ni pun unik jugak, kad bisnes berbentuk peta yang sangat menarik =)


Bisnes kad berbentuk kerusi

Kad bisnes berbentuk kamera ni pun sangat kreatif, memang cun la kad ni

Kad bisnes berbentuk papan litar, harap-harap tak ada yang litar pintas yer,hehe

Yang ni paling menarik perhatian Pjaz, Bisnes kad ber'transparent' sesuai untuk golongan dalam bidang lukisan mahupun fotografi, mana-mana blogger nak buat kad bisnes ni pun cun gak,

Kad bisnes ni sangat sesuai khasnya kepada Blogger, ni baru professional sikit dan design ni pun boleh tahan

Kad bisnes berbentuk padang tenis dan bola tenis, sesuai untuk ahli sukan

Kad bisnes untuk artis, kelasss gitu

Kad bisnes 2 dalam 1, Kegunaan yang pertama boleh digunakan sebagai bisnes kad, yang kedua kad bisnes ni boleh dijadikan alat membaiki bolt dan spoke kat basikal tau tak, yang ni diperbuat dari besi bukan kertas yer..hehehe


Pilih..pilih.. 2 singgit..hehehehe

Bye2

Kredit to: Toxel

About Author

Advertisement

Post a Comment

 
Top