leaderboard2 denaihati Banner



 

cik pjaz cik pjaz Author
Title: Diserang penyakit misteri
Author: cik pjaz
Rating 5 of 5 Des:
Salam readers!!!! Diserang penyakit misteri??? Diserang penyakit GEMBIRA..heheh, saja nk buat havoc Harini lah hari yang paling gembira...
Salam readers!!!!:face75:

Diserang penyakit misteri???
Diserang penyakit GEMBIRA..heheh, saja nk buat havoc:16:

Harini lah hari yang paling gembira dlm seminggu,

mesti korang tertanya-tanya kan, dapat Bonus, Toto???
Kalau Bonus yela kot, kalau toto mmg bukan,heheheh...Cik Pjaz happy cz Final dh lepas, dlm mase seminggu jer exam, mmg stress sampai tak tidur, Last paper tadi mencengkam mata baca nota yang mencecah seribu slide, mse jawab pun sampai nk nages kuar air mata maskara..hehehe, mmg membunuh la soalan dia, pe pun exm dh lepas, dan tak sabar balik sambung praktikal kat wad..huhu, minggu depan kat Emergency Department..Gembira yang kedua elaun dh masukk, awal masuk bulan ni gara2 Deepavali....TQ:face50:

Sekarang mls dh nk fikir pasal exam,
benda yg lepas jangan dikenang,
Terlajak perahu boleh diundur, terlajak tangan yang menulis tak dapat nk liquid balik:face44: ~betul ke ni??heheh


:30: Mlm ni Pjaz nk rehat dulu semalaman duk mengadap nota:a:
Insyaallah esk pjaz nk BW..

Bye2:116:


About Author

Advertisement

Post a Comment

 
Top