leaderboard2 denaihati Banner



 

cik pjaz cik pjaz Author
Title: Daging mentah dijadikan ais krim yang sangat cool
Author: cik pjaz
Rating 5 of 5 Des:
Salam readers!!! Pjaz nk berkongsi pasal fotografi yang sangat unik, makeover daging menjadi aiskrim dan cup cakes yang sangat menyelerak...
Salam readers!!!

Pjaz nk berkongsi pasal fotografi yang sangat unik,
makeover daging menjadi aiskrim dan cup cakes yang sangat menyelerakan???
errkkk..skali tengok tersangat lah cool, dua kali tengok kembang pipi..heheh
Dari sudut yang lain sangat2 kreatif,

Jurufoto terkenal Austrian Jasmin Schuller menjadikan olahan yang biasa menjadi lebih hebat, kelasss gitu.. Beliau menggunakan,



:82: Sisa-sisa daging,:82: 2 liter darah, Lemak haiwan
:82: Lima kilogram daging mentah:82: Paling penting, sirap ceri yang korang tengok tu sebenarnya darah..hehe


Enjoy!!!haha




Sangat menyelerakan tak?hehe

Bye2

Kredit to: jasminschuller

About Author

Advertisement

Post a Comment

  1. eeiiuu..cantik, kreatif tp jgn bayangkan sbg eskrim

    ReplyDelete
  2. @CikguShikin heheh, tu la sekali pandang mmg cantik ah, dua kali pandang kembang pipi..hehe

    ReplyDelete
  3. err....sy xmkn daging!! haha.tapi kreatif giler

    ReplyDelete
  4. @BiQa HatmiN mmg kreatif, especially yg cupcakes tu, mmg comel gler..hehe

    ReplyDelete
  5. kalau tak sebut daging..memang ingat aiskrim tadi.

    ReplyDelete
  6. kreatifnya...pic look like real ice cream

    ReplyDelete

 
Top