leaderboard2 denaihati Banner



 

cik pjaz cik pjaz Author
Title: Borang Pendaftaran Online E-Kasih | Bantuan RM 500
Author: cik pjaz
Rating 5 of 5 Des:
Salam readers!!! Korang tau tak apa itu E-kasih? E -kasih adalah pangkalan data Jabatan Kebajikan Masyarakat (JKM).Semua Ketua Isi Rum...
Salam readers!!!

Korang tau tak apa itu E-kasih?

:65: E -kasih adalah pangkalan data Jabatan Kebajikan Masyarakat (JKM).Semua Ketua Isi Rumah (KIR) yang berpendapatan kurang daripada RM 1500 (Bandar) atau RM 1000 (Luar Bandar) sebulan adalah digalakkan mendaftar di E-Kasih.

Bantuan ni telah dibentangkan mase Belanjawan 2012, Ingat tak? Bantuan ni dikhususkan untuk isi rumah yang berpendapatan dibawah RM 3000. Dan agensi yang terlibat dalam perlaksanaan bantuan ni ialah Lembaga Hasil Dalam Negeri (LHDN) serta Jabatan Kebajikan Masyarakat sebagai tempat untuk rujukan data,

Klau korang rasa layak boleh la daftar di dalam borang pendaftaran E-kasih online dan pastikan benar-benar layak yer, dan digalakkkan sebarkan kepada yang lain untuk memudahkan permohonan serta pendaftaran

Jika anda benar-benar layak sila klik di bawah ni



:82:Sama-sama kita membantu golongan yang memerlukan :82:

Bye2


About Author

Advertisement

Post a Comment

  1. @merahitujambu =) kalau cukup syarat kat atas blh la nk apply :)

    ReplyDelete
  2. layak ke saya ni ek?

    eh hai cik pjaz :)

    ReplyDelete
  3. @Nafisah Ruslan tgk la kriteria kat atas~ hehehe

    slmt berkenalan Nafisah Ruslan =)

    ReplyDelete
  4. @El-Janna hehehe~tapi semestinya pjaz x layak..erkkk

    ReplyDelete
  5. @Taufiq Tiramisu nasib baik dlm pembentangan haritu tergerak nak bantu golongan org susah kan~
    at least kurang la sikit beban diorang,

    ReplyDelete
  6. Alamak tak ada button retweetlah.. Saya sebar ikut FB je boleh?

    ReplyDelete
  7. @Ikhwan pjaz x de button retweet..hehehe, boleh aje..sharing is caring =)

    ReplyDelete
  8. macam mana nak apply nya yer....? cara cara nya...

    ReplyDelete
  9. saya pernah apply. tp skrg dah cerai dgn suami. takde ke borang kemaskini?

    ReplyDelete

 
Top