leaderboard2 denaihati Banner



 

cik pjaz cik pjaz Author
Title: BEN ASHAARI DAN RAKAN BLOGGER
Author: cik pjaz
Rating 5 of 5 Des:
Salam readers!!! Cuti-cuti seminggu best kan sambil-sambil join Segmen yang dianjurkan oleh Bro Ben, Jom join ramai-ramai , jangan fikir...
Salam readers!!!


Cuti-cuti seminggu best kan sambil-sambil join Segmen yang dianjurkan oleh Bro Ben, Jom join ramai-ramai , jangan fikir nak tambah follower semata-mata tapi untuk mengeratkan hubungan sesama blogger dalam alam maya ni kan =) Klik banner kat atas yer kalau nak join,
Pjaz sebenarnya dalah lama bukak blog ni kalau tak silap bulan November 2010, tapi kadang-kadang aktif kadang2 tak, line berukband kan slow memanjang, Tujuan Pjaz berblog ni pun, sebab senang nak luahkan perasaan, hehehe sambil-sambil nak kongsi benda-benda baru. Blog Pjaz biasa jer, tak kisah pun tak ada orang nak follow janji bahagia,heheh

Blogger Idol??Pjaz paling suka blog Bro ben (jadi silent reader jer)hehe dan Blog Cik epal, mmg gojesss la, Sebenarnya semua blogger otai Pjaz kagum, diorang memang best ^_______^

p/s: Happy Deepavali

Bye2

About Author

Advertisement

Post a Comment

 
Top