leaderboard2 denaihati Banner



 

Unknown Unknown Author
Title: BEN ASHAARI DAN RAKAN BLOGGER
Author: Unknown
Rating 5 of 5 Des:
Salam readers!!! Cuti-cuti seminggu best kan sambil-sambil join Segmen yang dianjurkan oleh Bro Ben, Jom join ramai-ramai , jangan fikir...
Salam readers!!!


Cuti-cuti seminggu best kan sambil-sambil join Segmen yang dianjurkan oleh Bro Ben, Jom join ramai-ramai , jangan fikir nak tambah follower semata-mata tapi untuk mengeratkan hubungan sesama blogger dalam alam maya ni kan =) Klik banner kat atas yer kalau nak join,
Pjaz sebenarnya dalah lama bukak blog ni kalau tak silap bulan November 2010, tapi kadang-kadang aktif kadang2 tak, line berukband kan slow memanjang, Tujuan Pjaz berblog ni pun, sebab senang nak luahkan perasaan, hehehe sambil-sambil nak kongsi benda-benda baru. Blog Pjaz biasa jer, tak kisah pun tak ada orang nak follow janji bahagia,heheh

Blogger Idol??Pjaz paling suka blog Bro ben (jadi silent reader jer)hehe dan Blog Cik epal, mmg gojesss la, Sebenarnya semua blogger otai Pjaz kagum, diorang memang best ^_______^

p/s: Happy Deepavali

Bye2

About Author

Advertisement

Post a Comment

  1. salam kenalan...Qaseh dtg singgah dan follow...(^-^)

    ReplyDelete
  2. salam kenalan! dri segmen abg beng!

    ReplyDelete
  3. @QasehSuci salam Qaseh, tq dtg sini, i'ii follow u =)

    ReplyDelete
  4. singgah lawat blog ni :)
    salam kenal kawan2 :)
    happy blogging!

    ReplyDelete
  5. hye ! dri segmen sma ^^
    http://nabilamedan-taipmenaip.blogspot.com/2011/10/ben-ashaari-dan-rakan-blogger.html

    ReplyDelete
  6. terjah ^^

    http://soliciousstorynory.blogspot.com/2011/10/ben-ashaari-dan-rakan-blogger.html

    ReplyDelete
  7. selamat berkenalan :)
    fizah dari blog abg ben :)

    ReplyDelete
  8. Salam ziarah blog nie...huhu..tq

    ReplyDelete
  9. As-Salam.
    Terima kasih kerana sudi singgah blog saya ....

    http://www.hasrulhassan.com

    ReplyDelete
  10. NICE BLOG....pakjoe nk bg tau nie pakjoe ada byk lg tip blog yg nk bg kt tuan blog jemput siggah ke laman blpg pakjoe jgn lpa tau sbb pakjoe dh follow

    ReplyDelete
  11. Dah lama rasanya tak datang kat sini. Dah berdomain eh sekarang! :)

    # Senarai Blog Segmen Ben Ashaari Dan Rakan Blogger :D
    http://arolpunyeblog.blogspot.com/2011/10/senarai-blog-segmen-ben-ashaari-dan.html

    ReplyDelete
  12. Salam ukhuwah tuan blog. Lina datang dari segmen yang sama. Dah follow blog ni. Kalau ada masa, jom terjah Lina balik :) http://koreanpoplovers-amalina.blogspot.com/2011/10/ben-ashaari-dan-rakan-blogger.html

    ReplyDelete
  13. ni nak jemput cik pjaz singgah blog acik di www.kisah-dan-kasih.blogspot.com. acik tulis cerita pendek. berangan nak buat novel...

    ReplyDelete
  14. Salam... membalas kunjungan dr segmen yg sama...

    ReplyDelete
  15. jalan2 sambil follow dari segmen abg ben hit me back okayy :)
    http://sweetlikecuppycake.blogspot.com/

    ReplyDelete
  16. Salam. Singgah dan follow. Dari segmen bro Ben :)

    jom singgah : http://kimie-blog.blogspot.com

    ReplyDelete
  17. @izaminSalam kenalan dari Pjaz jugak ^___^ nama kita sama la..hehehe

    ReplyDelete
  18. @Arol Mubin lama x dengar cite arol..hehe, baru jer berdomain ni..hehe,

    ReplyDelete
  19. @Faz AbasSalam kenalan dari Pjaz jugak ^___^

    ReplyDelete
  20. @masz86Salam kenalan dari Pjaz jugak ^___^

    ReplyDelete
  21. @KiMiESalam kenalan dari Pjaz jugak ^___^

    ReplyDelete
  22. sggh sini juga.happy blogging ye ^^

    ReplyDelete
  23. @||aLeaSaRa|| Salam kenal; dari cik pjaz, i dah follow u =) hve a nice day ^___^

    ReplyDelete
  24. singgah sini..dr segmen Ben Ashaari..

    ReplyDelete
  25. salam perkenalan..

    follow jugak =)

    ReplyDelete
  26. salam perkenalan...

    dari segmen BA

    ReplyDelete
  27. terima kasih..singgah sni dan follow

    ReplyDelete
  28. cikhoneybee dtg bls kunjungan. follow sini jua :)

    ReplyDelete

 
Top