leaderboard2 denaihati Banner



 

cik pjaz cik pjaz Author
Title: 10 Bentuk Muka Bumi Berbentuk Hati
Author: cik pjaz
Rating 5 of 5 Des:
Salam readres!!! Banyak benda kat dalam dunia ni kita tak tahu kan? Contohnya ni, bentuk muka bumi berbentuk hati, Subhanallah, kagum sa...
Salam readres!!!

Banyak benda kat dalam dunia ni kita tak tahu kan? Contohnya ni, bentuk muka bumi berbentuk hati, Subhanallah, kagum sangat kalau la boleh tengok secara real
Bentuk muka bumi pun macam ada tarikan yang tersendiri sama la ngan manusia macam ada tarikan ehem-ehem kan...keh3

1. :h: Jerman :h:


2. :h: New Caledonia :h:


3. :h: Polynesia :h:


4. :h: Australia :h:



5. :h: Jerman :h:


6. :h:Brazil :h:

7. :h:Amerika Syarikat :h:


8. :h:Jerman :h:


9. :h: Jerman :h:

10. :h: Pulau di Crotia :h:



Sambil tengok gambar tu jom layan nasyid ni (Nasyeed Romantic):face42:



Bye2

About Author

Advertisement

Post a Comment

 
Top