leaderboard2 denaihati Banner



 

cik pjaz cik pjaz Author
Title: Sekadar Fakta atau Auta Bahagian 2
Author: cik pjaz
Rating 5 of 5 Des:
Salam readers!!! " Jantung berdenyut sebanyak 60 hingga 80 kali dalam satu minit. Pada setiap hari, jantung berdenyut sebanyak 100 ...
Sekadar Fakta atau Auta Bahagian 2
Sekadar Fakta atau Auta Bahagian 2

Salam readers!!! " Jantung berdenyut sebanyak 60 hingga 80 kali dalam satu minit. Pada setiap hari, jantung berdenyut sebanyak 100 ...

Baca Selanjutnya>>

cik pjaz cik pjaz Author
Title: Lawatan Komuniti: PUSAKAS
Author: cik pjaz
Rating 5 of 5 Des:
Salam readres!! Hari ni, seawal 8.30 kami, kumpulan B berangkat ke PUSAKAS, Korang tahu ke PUSAKAS tu hape? hehe, PUSAKAS tu Pusat Asuhan...
Lawatan Komuniti: PUSAKAS
Lawatan Komuniti: PUSAKAS

Salam readres!! Hari ni, seawal 8.30 kami, kumpulan B berangkat ke PUSAKAS, Korang tahu ke PUSAKAS tu hape? hehe, PUSAKAS tu Pusat Asuhan...

Baca Selanjutnya>>

cik pjaz cik pjaz Author
Title: Sekadar Fakta atau Auta Bahagian 1
Author: cik pjaz
Rating 5 of 5 Des:
Salam readres!!! Sekadar Fakta atau Auta Bahagian 1 pada hari ini : " Alexender Graham Bell, penemu telefon tidak pernah menelefon...
Sekadar Fakta atau Auta Bahagian 1
Sekadar Fakta atau Auta Bahagian 1

Salam readres!!! Sekadar Fakta atau Auta Bahagian 1 pada hari ini : " Alexender Graham Bell, penemu telefon tidak pernah menelefon...

Baca Selanjutnya>>

cik pjaz cik pjaz Author
Title: Bye-Bye Gembira, Nawaitu Dan Niat Lebih Penting
Author: cik pjaz
Rating 5 of 5 Des:
Salam readers!! Setelah lebih kurang seminggu cuti, tu pun cuti Deepav ali rasa sayang pulak nak tinggalkan cuti, esok mula balik la prakt...
Bye-Bye Gembira, Nawaitu Dan Niat Lebih Penting
Bye-Bye Gembira, Nawaitu Dan Niat Lebih Penting

Salam readers!! Setelah lebih kurang seminggu cuti, tu pun cuti Deepav ali rasa sayang pulak nak tinggalkan cuti, esok mula balik la prakt...

Baca Selanjutnya>>

cik pjaz cik pjaz Author
Title: Kad Bisnes berbentuk Unik dan Kreatif
Author: cik pjaz
Rating 5 of 5 Des:
Salam readres!! Pjaz nak kongsi sikit Bisnes Kad yang comel dan unik, memang unik sangat Pjaz bagi markah 8/10 bersamaan 10 bintang yang...
Kad Bisnes berbentuk Unik dan Kreatif
Kad Bisnes berbentuk Unik dan Kreatif

Salam readres!! Pjaz nak kongsi sikit Bisnes Kad yang comel dan unik, memang unik sangat Pjaz bagi markah 8/10 bersamaan 10 bintang yang...

Baca Selanjutnya>>

cik pjaz cik pjaz Author
Title: Asal Usul Maskot Android
Author: cik pjaz
Rating 5 of 5 Des:
Salam readers!!! Mesti korang suka makhluk comel warna hijau ni kan? Android adalah sistem operasi smartphone layar sentuh seperti iOS ...
Asal Usul Maskot Android
Asal Usul Maskot Android

Salam readers!!! Mesti korang suka makhluk comel warna hijau ni kan? Android adalah sistem operasi smartphone layar sentuh seperti iOS ...

Baca Selanjutnya>>

cik pjaz cik pjaz Author
Title: Berdua Bersatu, romantiknyer
Author: cik pjaz
Rating 5 of 5 Des:
Salam readers!!! Letih!! tu saja kata2 yang dapat diungkap hari ni, hehehe...pegi main bowling dengan harapan nak STRIKE, tapi LONGKANG pa...
Berdua Bersatu, romantiknyer
Berdua Bersatu, romantiknyer

Salam readers!!! Letih!! tu saja kata2 yang dapat diungkap hari ni, hehehe...pegi main bowling dengan harapan nak STRIKE, tapi LONGKANG pa...

Baca Selanjutnya>>

cik pjaz cik pjaz Author
Title: BEN ASHAARI DAN RAKAN BLOGGER
Author: cik pjaz
Rating 5 of 5 Des:
Salam readers!!! Cuti-cuti seminggu best kan sambil-sambil join Segmen yang dianjurkan oleh Bro Ben, Jom join ramai-ramai , jangan fikir...
BEN ASHAARI DAN RAKAN BLOGGER
BEN ASHAARI DAN RAKAN BLOGGER

Salam readers!!! Cuti-cuti seminggu best kan sambil-sambil join Segmen yang dianjurkan oleh Bro Ben, Jom join ramai-ramai , jangan fikir...

Baca Selanjutnya>>

cik pjaz cik pjaz Author
Title: Wordless Wednesday: Happy Feet
Author: cik pjaz
Rating 5 of 5 Des:
Salam readers!! Malas berkata apa-apa, cuba fikir sejenak, knpe gambar ni?hehe Bye2
Wordless Wednesday: Happy Feet
Wordless Wednesday: Happy Feet

Salam readers!! Malas berkata apa-apa, cuba fikir sejenak, knpe gambar ni?hehe Bye2

Baca Selanjutnya>>

cik pjaz cik pjaz Author
Title: Dadah: Jururrawat Jepun Dihukum Gantung
Author: cik pjaz
Rating 5 of 5 Des:
Salam readers!!! Kesian kan kat wanita ni?urmmm~jadikan sebagai pengajaran, rakyat malaysia pun ramai dipenjara di luar negara gara-gara j...
Dadah: Jururrawat Jepun Dihukum Gantung
Dadah: Jururrawat Jepun Dihukum Gantung

Salam readers!!! Kesian kan kat wanita ni?urmmm~jadikan sebagai pengajaran, rakyat malaysia pun ramai dipenjara di luar negara gara-gara j...

Baca Selanjutnya>>

cik pjaz cik pjaz Author
Title: SEGMEN: “KENALI DIRI SAYA BERSAMA PUTERI KASIH”
Author: cik pjaz
Rating 5 of 5 Des:
Salam readres!!! Rasenye dah lama Pjaz tak join mana-mana segmen ni, mase BW tadi ternampaklah satu segmen yang agak menarik kat blog PUTE...
SEGMEN: “KENALI DIRI SAYA BERSAMA PUTERI KASIH”
SEGMEN: “KENALI DIRI SAYA BERSAMA PUTERI KASIH”

Salam readres!!! Rasenye dah lama Pjaz tak join mana-mana segmen ni, mase BW tadi ternampaklah satu segmen yang agak menarik kat blog PUTE...

Baca Selanjutnya>>

cik pjaz cik pjaz Author
Title: Video Dan Gambar Gempa Bumi Turki 2011
Author: cik pjaz
Rating 5 of 5 Des:
Salam readers!!! ANKARA – Dianggarkan antara 500 hingga 1,000 orang terbunuh selepas gempa bumi berukuran 7.3 pada skala Richter menggeg...
Video Dan Gambar Gempa Bumi Turki 2011
Video Dan Gambar Gempa Bumi Turki 2011

Salam readers!!! ANKARA – Dianggarkan antara 500 hingga 1,000 orang terbunuh selepas gempa bumi berukuran 7.3 pada skala Richter menggeg...

Baca Selanjutnya>>

cik pjaz cik pjaz Author
Title: Pulau Cantik Milik Michael Schumacher
Author: cik pjaz
Rating 5 of 5 Des:
Salam readers!!! Cuba rileks tahan nafas sekejap dan fikir bila nak kaya ni???hehehe, keja pun tak lagi berangan nak kaya, ingat dulu-dul...
Pulau Cantik Milik Michael Schumacher
Pulau Cantik Milik Michael Schumacher

Salam readers!!! Cuba rileks tahan nafas sekejap dan fikir bila nak kaya ni???hehehe, keja pun tak lagi berangan nak kaya, ingat dulu-dul...

Baca Selanjutnya>>