leaderboard2 denaihati Banner



 

cik pjaz cik pjaz Author
Title: PC download Angry Birds Rio
Author: cik pjaz
Rating 5 of 5 Des:
Salam readers!!! Sape x pernah main Angry Birds? angkat kening korang,haha tipulah kalau x pernah main hehe, adik pjaz main pun terer lg ...
Salam readers!!!:face9:

Sape x pernah main Angry Birds? angkat kening korang,haha
tipulah kalau x pernah main
:1: hehe, adik pjaz main pun terer lg dari pjaz Angry birds yang tembak 'babi hijau' tu dah abis main, Trial version Rio pun dah abis main,
yang Full Version Rio x main lagi
Angry birds ni banyak part cuma sesetengah game x leh nk download masuk PC:face5:
main yang mana ada jela

Sape2 yang ada part Angry Birds Season :100:untuk PC share lah yer..
mmg addict dh ni
:95:

Ni ada link untuk download angey bird rio untuk PC,
ANGRY BIRDS RIO ---- Download
:36:Install macam biasa, double klik file “ Angry Birds Rio Installer v1.1.0”

:36: Extract file “Crack” . Selepas itu, copy paste file “AngryBirdsRio,exe” ke dalam destination folder Angry Bird RIO. (tempat korang install Angry Bird RIO tadi) . Selalu nya ia akan diinstall di sini : C: Progam Files (x86)/Rovio/AngryBirdsRIO

:36: Launch Angry Bird RIO korang dan klik “Register”. Bila dia mintak registration key, masukkan saje apa-apa number yang korang nak. Nak letak 1 atau 2 atau 3 pun boleh

:36: Dan ----SIAP!!! maen sampai lebam:131:hhaha
SELAMAT MENCUBA =)

Kredit to: http://dzuandiey.blogspot.com/

:118:

About Author

Advertisement

Post a Comment

 
Top