leaderboard2 denaihati Banner



 

cik pjaz cik pjaz Author
Title: Nabil RL berubah fikiran???
Author: cik pjaz
Rating 5 of 5 Des:
Salam readers!!! Pjaz harap korang sume sihat dan ceria selalu, Peace!! Nabil RL berubah fikiran??? korang rasa?? hahha..mesti kora...
Salam readers!!!:face5:

Pjaz harap korang sume sihat dan ceria selalu, Peace!!

Nabil RL berubah fikiran???:face59:

korang rasa??

hahha..mesti korang cuakkan?:face74:
saje je nk suprise kan korang..

Wah, x sabar nk tengok diorang melansungkan perkahwinan 2/10 nanti,

Nabil :h: Zira
sweet sangat kan,:face66:
sampaikan kad undangan perkahwinan pun ala2 Alice in Wonderland gitu, sukeee


comel x? kalau pjaz nk buat tema 'Alladin' baru syok kan?:h::h:hahah
Mmmg kreatif la pereka yg buat kad ni,

kalau korang nk tempah atau nk tahu maklumat pasal kad undangan perkahwinan sila la keKAD LESTARI:99:


Hope perkahwinan diorang akan kekal dan kekal hingga akhir hayat, sama-sama kita doakan

Dan lg, diorang siap masukkan video untuk umumkan perkahwinan dalam u-Tube lagi,
Perghhh, dasyat tol,

kalau nk lagi hebat umumkan dalam TV lagi gempak:face40:
boleh dapat penajaan ala2 Memey dan Norman Hakim,
berjuta-juta tu...

berat tengkuk nk pakai rantai yg berjuta tu (kelasssss ko jah :131: hahah)




Bye2

p/s: Wish me luck in final exam next week~first paper (Ginekologi)
(sempat lg update ni sambil baca notesthumb )

Sape2 yg follow tu, kalau pjaz sempat i'll follow u back yer =)

About Author

Advertisement

Post a Comment

 
Top