leaderboard2 denaihati Banner



 

Unknown Unknown Author
Title: Dari blogspot ke .com
Author: Unknown
Rating 5 of 5 Des:
Salam readers!!!! Pjaz dh bertukar dari blogspot ke .com WELCOME TO CIKPJAZ.COM Pjaz beli domain ngan NetKL mmg bagus la servis ...
Salam readers!!!!:face75:

Pjaz dh bertukar dari blogspot ke .com:face40:

:60: WELCOME TO CIKPJAZ.COM :60:



Pjaz beli domain ngan NetKL
mmg bagus la servis dia, x sampai sejam dia dh setting point ke .com
x heranlah sume blogger ckp servis dia bagus!!

jenguk2 lah yer!!

itu saja,
Bye2 :face66:

p/s: :c: Wish me luck in Final exam~ first paper Ginekologi


About Author

Advertisement

Post a Comment

  1. Tahniah! Mesti rasa teruja kan bila dah ada domain sendiri? Hehe. ^^

    Btw, good luck for your paper. ;)

    # gemuk. satu pilihan atau takdir? #

    ReplyDelete
  2. @Fadzmie Mohamad TQ =) mmg teruja la jugak walaupun hanya tukar domain ;D,
    tercapai hajat..haha

    ReplyDelete
  3. tahniah dah ada domain sendiri! dan good luck utk exam ye..

    ReplyDelete
  4. gudluck in ur final exam... subjek mcm susah jew...huhu

    ReplyDelete
  5. SALAM SINGGAH..CONGRATS , SYIOK NYE :)

    ReplyDelete
  6. @Aida Azryn TQ akak Aida =)nanti boleh la ajar pjaz kalau ada yg pjaz x fhm yer ;D

    ReplyDelete
  7. @Azhafizah[フィザ] TQ akak Azhafizah =) pjaz suka sngat baca blog akak, walaupun jadik silent reader jer.. :)

    ReplyDelete
  8. @miza lafvalisz TQ for da wish =) mmg susah kowt, dah la x de study week, nk baca notes pun serabut..hehe

    ReplyDelete

 
Top