leaderboard2 denaihati Banner



 

cik pjaz cik pjaz Author
Title: Cara-cara untuk kempiskan perut ^^
Author: cik pjaz
Rating 5 of 5 Des:
Salam readers!! Cik Pjaz harap korang sume sihat walafiat Korang mesti ada masalah perut ni kan?haha ye lah, bulan Syawal x lepas lg, m...
Salam readers!!

Cik Pjaz harap korang sume sihat walafiat:face19:

Korang mesti ada masalah perut ni kan?haha:123:
ye lah, bulan Syawal x lepas lg, makan jerr , jadi Cik pjaz ada tips untuk korang, iaitu cara untuk kempiskan perut..haha
x yah guna duit pun, kalau demand sangat....... (buat2 tahu jelah yer) :p

Korang hanya perlukan bahan2 ni jerk (mcm nk masak plak)..hehehe

Pelapik getah, kalau korang xde pelapik amik guni atau kain pun boleh,hahah..x salah kan =)

Bola-bola api- kalau x de bola mcm kat gim ni, korang amik bola yg adik korang punyer pun x pe gak, jimat kos katakan =),
kalau x de sangat amik buah kelapa kering lagi mujarab..hehe^^

Cara-caranyer ialah..jeng3:98:Langkah yg pertama korang rapat kan badan, pegang bola yg korang beli tu:face64:dan buat la camni..hehe,
buat dalam 5 min la paling minimum 3 kali sehari, bole la dapat bentuk badan ideal:face75:Buat regangan pada kaki, sambil2 boleh melancarkan aliran darah yer korang:face40:
Ni part yang paling Pjaz suka..hehe menggolek bolathumb korang golek la bola tu sampai ase perut tu jadi kempis:face44: sambil2 tgk tv, buat revisioin pun boleh, bola yg besar lg selesa.. kalau guna bola yg kecik, x dapat la den nk nolong..hahaSeterusnyer, korang buat la aksi camni, kalau yg mampu buat mmg best kan.. kalau org yg x mampu buat, bergayut slow2 la yer nanti kang jatuh terpeleot plak..pjaz x nk bertanggungjawab..hehhe
Regangan sebegini akan menguatkan otot tangan, pinggul dan kaki kita, jadi sape2 yang nak tangan berotot boleh la buat.. =)

Sape2 yang x mampu buat lansung, buat cara ni pun dah OK, dapat gak menguatkan otot kaki dan tangan...jangan kata x mampu buat lagi camni nampak sangat beno menipu:face24:

Pjaz harap korang praktikkan apae yang Pjaz share ni yer, kalau MALAS sangat gerakkan kaki tangan pun dah OK twisted

Sape yang ada tips lagi boleh la SHARE yer,

Bye2

P/S: Wish me luck in Final Exam =)


About Author

Advertisement

Post a Comment

 
Top