leaderboard2 denaihati Banner



 

Unknown Unknown Author
Title: Contest: Ucapan Raya yang Paling Kreatif
Author: Unknown
Rating 5 of 5 Des:
Salam, Hari ni Pjaz nak buat satu Contest Ucapan Raya yang Paling Kreatif Syaratnye senang sahaja: Follow blog Pjaz atau ...

Salam,

Hari ni Pjaz nak buat satu Contest Ucapan Raya yang Paling Kreatif



Syaratnye senang sahaja:

Follow blog Pjaz atau pun FB Pjaz (kalau x nak pun x pe)

Wajib letak banner kat blog korang yer..

Buat satu entri mengenai contest ni, dan buat ucapan raya korang yang paling kreatif (nk attach gambar pun boleh, nk nyanyi lagu raya sambil buat ucapan pun boleh)hehe

Proses pemilihan pemenang akan dilakukan sendiri oleh Pjaz

Hanya 5 pemenang yang akan dipilih

HADIAH: Kad raya yang akan dipos terus kerumah berserta duit raya =)

TARIKH TUTUP: 19 OGOS 2011 @1200 tgh mlm

Sape2 yang nk join, boleh join sambil2 merapatkan hubungan silaturahim sesama blogger

Bye2

p/s: Jika ada pertanyaan sila komen dibawah yer.. TQ ^^

About Author

Advertisement

Post a Comment

  1. kne letak banner raya ne kew?

    nak letak kat sidebar or entri?

    ReplyDelete
  2. @miss Sheila : letak kat entri pun boleh jugak :)

    ReplyDelete
  3. join...

    http://ed-faris.blogspot.com/2011/08/contest-ucapan-raya-paling-kreatif.html

    ReplyDelete
  4. join :)

    http://saisyahh.blogspot.com/2011/08/contest-ucapan-raya-yang-paling-kreatif.html

    ReplyDelete
  5. yeay!
    menjoinkan diri sendiri~
    datang2 lah tengok ea..hehehe

    http://sheilajulmohamad.blogspot.com/2011/08/contest-ucapan-raya-yang-paling-kreatif.html

    ReplyDelete
  6. DH join...=)


    http://secretegirlz.blogspot.com/2011/08/contest-ucapan-raya-yang-paling-kreatif.html

    ReplyDelete
  7. SALAM
    tq join contest ni
    tapi keputusan contest ni terpaksa dibatalkan cz x ramai blogger yang join,
    huhu
    jadi partner pjaz serta pjaz terpaksa batalkan ni..
    nanti untuk sape yg join ni,
    pjaz akan promote blog korang yer
    tq ^^

    ReplyDelete

 
Top