leaderboard2 denaihati Banner



 

Unknown Unknown Author
Title: Apabila Bas Sekolah guna NOS
Author: Unknown
Rating 5 of 5 Des:
Salam, . . Blogger Belia Pemangkin Kemodenan 1 Malaysia Korang pernah dengar tak NOS ? kalau korang lambat nk g sekolah ke, kuliah ke...

Salam,


. . Blogger Belia Pemangkin Kemodenan 1 Malaysia

Korang pernah dengar tak NOS ?

kalau korang lambat nk g sekolah ke, kuliah ke pilih la NOS gerenti x lambat, :P

untuk adik-adik yang naik bas dan sering lambat ke sekolah atau kemana sahaja,
korang perlu tengok ni,

tak tahan gelak mase tengok bas sekolah ni..
hahahhahaha

DIJAMIN AWAL SAMPAI KE DESTINASI,

haha

.


.


.


.


Bye2

About Author

Advertisement

Post a Comment

  1. memang laju ni...
    kali pertama dengar perkataan NOS..
    ehhehehe

    ReplyDelete
  2. 1st time dengar NOS.. Hahaha.. Ni kalau tak sempat breakfast boleh lah masak masak..



    Entry Terbaru : Cara Dapat Topup Free Secara Berhemah

    ReplyDelete
  3. haha..

    advntge bas ni ialah : laju. cepat smpai skolah.

    disadvntge : student kat dlm bas tu ntah hidup ke tidak .. sebab hidu bau gas byk sgt.. bahaya2....

    ReplyDelete
  4. haha...saye tau nos kat dlm game need for speed jer...huhu

    ReplyDelete
  5. terlebih nasib baik lagi
    terus je sampai ke balai bomba
    haha

    ReplyDelete
  6. kalau bas ade NOS..sy lagi suke ^^ so,tak lambat lah nak pegi tusyen..hehe

    ReplyDelete
  7. kalau dari rumah sikat rambut smart2 .. smpai sekolah fuihh .. terpksa sikat lagi kot .. laju sgt .. haha

    ReplyDelete
  8. atok da selalu guna da NOS2 ni...

    ReplyDelete
  9. Salam.
    Datang visit sini..dan baca entri :) nice blog~
    Sudi2 la visit me @ frommetoyou eh..arigatou..(^____^)

    ReplyDelete
  10. @Mohd Ridhuan konfem laju sampai terangkat kaki..hahaah~

    ReplyDelete
  11. @gymah hahah~ada kesan baik dan buruk.. x pasal2 budak2 u shortness of breath :)

    ReplyDelete
  12. @JungRara pjaz pun tau NOS untuk speed gak..mugkn dia dh renovate bas ni..hahah, besaor sikit nk racing :))

    ReplyDelete
  13. @tehr hahaaha~x pasal lepas tu kne tolak bas..bomba dah padamkan..hehe

    ReplyDelete
  14. @Inspirationalefeks terpacak rambut..hahaha~kene tepek minyak rambut bayak2...haha

    ReplyDelete
  15. @Atok Cing pernah guna ke?letak kat mana?beskal?hahah

    ReplyDelete
  16. @Atok Cing pernah guna ke?letak kat mana?beskal?hahah

    ReplyDelete

 
Top