leaderboard2 denaihati Banner



 

Unknown Unknown Author
Title: Segmen: Ketika Aku Kecil
Author: Unknown
Rating 5 of 5 Des:
Salam.. korang ape khabar? sape2 yang duk stress nk final tu, letak buku dan pen, jom kita join Satu segmen ni.. bagi gempak sikit.. (nk ...

Salam..

korang ape khabar?
sape2 yang duk stress nk final tu,
letak buku dan pen,
jom kita join Satu segmen ni..
bagi gempak sikit..(nk hilangkan stress ni)heheh

NN ada buat satu segmen 'Ketika Aku Kecil'
segmen NN yang lepas pjaz x sempat join..hehe
nampak complicated sangat segmen hari tu..
sampai bergoyang-goyang kepala..heheh
hari ni tebus balik..hahah
walaupun.......(nota bersepah dpn laptop)hahah


sape2 yang nak join sila klik SINI

5 perkara nakal yang dilakukan semasa korang kecil dulu!


Pjaz suka buli budak mase skolah dulu..hahah, pjaz ingat sampai sekarang, hantuk kepala dia dengan bulu ayam..hahah (x la kejam sangat kowt)

Sorokkan selipar mama, sampaikan beli yang baru, tu pun tak ngaku lagi pjaz yang sorokkan..heheh

Tangkap belalang banyak-banyak, jemur tengah panas dan buang kaki diorang sambil gelak (sekarang dh insaf) adoii..hehe

Makan ayam banyak-banyak, kalau ada orang tanya sape yang makan, buat bodoh jer..heheh

Main kejar-kejar dalam rumah hinggakan adik pjaz terhantuk kat dinding, kena jahitan kowt, abah tanya memang pjaz x ngaku!!!hhehe


5 permainan yang dimain masa korang kecil dulu!


Main guli ngan sepupu kat kampung, kalau kalah amik semua guli, pjaz buang dalam alor..ahhaha, sampai naik berang sepupu pjaz tu..hehe

Main 'mak-mak'

Batu seremban (paling best)..heheh

Main sorok-sorok

Main bola bayang


Pengalaman pahit semasa korang kecil?


Ni pengalaman pahit Pjaz sampai sekarang pun masih lagik terasa, nk kata mase kecil taklah sangat, ni masa umur 14 tahun, kira kecik lagi la tu...heheh, Pjaz jatuh tangga sampaikan patah gigi dan bibir jadi bengkak (dah jadi macam mulut ikan pulak)..hehe

Kena marah ngan cikgu sebab dapat markah rendah untuk subjek math

Kena pulas perut ngan cikgu sebab tak boleh speaking dengan baik..huhu

Kawan pjaz buli balik (balasan pjaz buli orang), diorang letak kulit tembikai dekat basikal dan ludah atas tempat duduk basikal ( eeeee......tak guna sungguh)

Tudung melayang mase tunggu bas skolah, waaaaa!!!malu gler..huhu

wahhh!!!
Dah siap...
lepas ni pjaz blh cont balik study...hahaha

Tarikh tutup: 17 April 2011

K lah
Bye2

About Author

Advertisement

Post a Comment

  1. seronok nya imbas zamn kecik2 dulu..
    rasa nk kembali ke waktu itu..

    ReplyDelete
  2. mmg seronok kalau diimbas kembali,
    kadang2 rase kelakor jgkk..hehhe

    ReplyDelete
  3. kadang2 klu nk imbas zaman nakal2 dulu ,nk tergelak pon ade gak .HAHA .

    ReplyDelete
  4. @ xazryx: tu la, nak tulis pun fikir berkali-kali..hahahah
    dulu mmg jahat..
    skrg dh insaf..
    klakar la kalau difikirkan balik :D

    ReplyDelete
  5. hi pjaz
    seronok akak baca memori kecik2 dulu
    memori akak banyak sangat lae kekadang dah lupa sbb dah lama sgt dah tinggalkan zmn budak2 nie.. skarang dah jd zaman mak budak susah plak akak nak pk pasal budak2.. best kan time budak2 x payah pk pasal xam, pasal masalah pasal apa2 pun yg pasti enjoy..

    ReplyDelete
  6. @aimaniman: hai akak,
    hehhe..
    tu la,mse bdk2 semua benda buat x yah nk fikir, brtul ke, salah ke,
    yang penting enjoy..
    dah meningkat dewasa, buat salah sikit dh kne..hehe

    ReplyDelete

 
Top