leaderboard2 denaihati Banner



 

cik pjaz cik pjaz Author
Title: Segmen: Ketika Aku Kecil
Author: cik pjaz
Rating 5 of 5 Des:
Salam.. korang ape khabar? sape2 yang duk stress nk final tu, letak buku dan pen, jom kita join Satu segmen ni.. bagi gempak sikit.. (nk ...

Salam..

korang ape khabar?
sape2 yang duk stress nk final tu,
letak buku dan pen,
jom kita join Satu segmen ni..
bagi gempak sikit..(nk hilangkan stress ni)heheh

NN ada buat satu segmen 'Ketika Aku Kecil'
segmen NN yang lepas pjaz x sempat join..hehe
nampak complicated sangat segmen hari tu..
sampai bergoyang-goyang kepala..heheh
hari ni tebus balik..hahah
walaupun.......(nota bersepah dpn laptop)hahah


sape2 yang nak join sila klik SINI

5 perkara nakal yang dilakukan semasa korang kecil dulu!


Pjaz suka buli budak mase skolah dulu..hahah, pjaz ingat sampai sekarang, hantuk kepala dia dengan bulu ayam..hahah (x la kejam sangat kowt)

Sorokkan selipar mama, sampaikan beli yang baru, tu pun tak ngaku lagi pjaz yang sorokkan..heheh

Tangkap belalang banyak-banyak, jemur tengah panas dan buang kaki diorang sambil gelak (sekarang dh insaf) adoii..hehe

Makan ayam banyak-banyak, kalau ada orang tanya sape yang makan, buat bodoh jer..heheh

Main kejar-kejar dalam rumah hinggakan adik pjaz terhantuk kat dinding, kena jahitan kowt, abah tanya memang pjaz x ngaku!!!hhehe


5 permainan yang dimain masa korang kecil dulu!


Main guli ngan sepupu kat kampung, kalau kalah amik semua guli, pjaz buang dalam alor..ahhaha, sampai naik berang sepupu pjaz tu..hehe

Main 'mak-mak'

Batu seremban (paling best)..heheh

Main sorok-sorok

Main bola bayang


Pengalaman pahit semasa korang kecil?


Ni pengalaman pahit Pjaz sampai sekarang pun masih lagik terasa, nk kata mase kecil taklah sangat, ni masa umur 14 tahun, kira kecik lagi la tu...heheh, Pjaz jatuh tangga sampaikan patah gigi dan bibir jadi bengkak (dah jadi macam mulut ikan pulak)..hehe

Kena marah ngan cikgu sebab dapat markah rendah untuk subjek math

Kena pulas perut ngan cikgu sebab tak boleh speaking dengan baik..huhu

Kawan pjaz buli balik (balasan pjaz buli orang), diorang letak kulit tembikai dekat basikal dan ludah atas tempat duduk basikal ( eeeee......tak guna sungguh)

Tudung melayang mase tunggu bas skolah, waaaaa!!!malu gler..huhu

wahhh!!!
Dah siap...
lepas ni pjaz blh cont balik study...hahaha

Tarikh tutup: 17 April 2011

K lah
Bye2

About Author

Advertisement

Post a Comment

 
Top