leaderboard2 denaihati Banner



 

cik pjaz cik pjaz Author
Title: Jom layan ni ♥ ♥
Author: cik pjaz
Rating 5 of 5 Des:
Salam.. Sape2 yang tgh final, yang rasa2 tgh 'down ', stress tahap menyeksakan macam pjaz ni ..hehe jom layan lagu ni dulu.. Sed...
Salam..

Sape2 yang tgh final,
yang rasa2 tgh 'down',
stress tahap menyeksakan macam pjaz ni..hehe

jom layan lagu ni dulu..

Sedetik Lebih
Anuar Zain



Best wo0 lagu dia..

Dan satu lagi,
sape2 yang nak pong-pongkan entry,
ehhh..ehh..silap..hahaha
'Ping' entry boleh ping kat SINI ye,
member pun baru ciput jer..hehe
page ni baru lagi, sama2 kita memeriahkan..

bye2
muahhhhhh....

p/s: stress baca Medikal surgikal dan mental health..huh

About Author

Advertisement

Post a Comment

  1. tgh final sekarang.
    tapi mlas study.hihik

    slalu kalau down2 ciknana tgk matluthfi90 , iniAnwarHani atau maccaboyz91..hehe

    salam follow-moll0w.

    ReplyDelete
  2. tgh final..ehehe..mcm ko tatau plak kan..good luck tuk ko gak..all the best!!~_~

    ReplyDelete
  3. @same la ngan pjaz..
    hehe,
    sindrom malaslaitis dh..hehe
    bukak blog pun kejap jer,
    kalau x bukak jawabnye parkinson la tgn ni..hahaha

    ReplyDelete
  4. hahaha..
    gud luck untuk ko jugak mus.. ;)

    ReplyDelete

 
Top