leaderboard2 denaihati Banner



 

Unknown Unknown Author
Title: French Macarons- meleleh air liur!!
Author: Unknown
Rating 5 of 5 Des:
Salam.. . . pagi2 buta dah update hehehe. . biase la, hari ni x de exam..haha minggu depan plak ade OSPE Korang pernah x makan macarons?...
Salam..

. . pagi2 buta dah update
hehehe. .

biase la, hari ni x de exam..haha
minggu depan plak ade OSPE

Korang pernah x makan macarons??


sekali tengok,
perghhhh....cute kot

dua kali tengok,
meleleh air liur tengok..

sape2 yang pernah makan mesti tahu rase dia,
rata2 ramai yang kata mmg sedap,
jarang sangat bgatau x sedap..

pagi ni Insyaallah pjaz nak try buat Macarons ni,
berpandukan Tutorial dari You tube..hehhehe

sape2 yang nak try blh la tgk video ni



harap2 jadik,

ha!! ni nak promote sikit,

sape2 yang rasa nk beli macarons,
sila ke blog cikmin.com

nampak macrons cikmin mmg sedap,
kalau yang pjaz buat tak sedap, mmg kne tempah ngan cikmin ni..
hehhe

K lah..

Bye2

About Author

Advertisement

Post a Comment

  1. Hai Pjaz, macaron cikmin memang sedap. kc dah penah order sekali dulu. pastu nak repeat order pnya la susah. hihi ..

    aritu kan, kc ada beli macaron kt The Curve. dah la mahal - RM3.90 sekeping, tak sedap lak tu. geram!! Hihi ..

    ReplyDelete
  2. salam pjaz,

    terima kasih sudi promote2 cikmin macaron kat sini ya.. :) caiyok! buat je dulu sendiri..insya'ALLAH jadi..u go girl!! haaaa..tu KC nak repeat mmg tak sempat2 nak buatnya..oder banyak.. :P

    p/s lain org lain tekak..ada jugak yg kondem kata tak sedap..

    ReplyDelete
  3. cam sedap je...
    benda baru ni...
    hehehhe...
    anda ditag untuk contest ini...

    http://senyumsokmo1990.blogspot.com/2011/04/contest-semua-tentang-4.html

    ReplyDelete
  4. serius tak tahu macarons tu apa.sangat batak ye saya

    marshmellow tahu la

    ReplyDelete
  5. macam kek coklat "hiro" ja.. sedap!!

    ReplyDelete
  6. @kachik@ella: tu la, pakat cakap cikmin punya macaron sedap..

    nanti raya
    insyaallah pjaz nk tempah..heheh

    ReplyDelete
  7. @cikmin: ur welcome, pjaz nk tnye, baru ni pjaz buat macaron,
    nape bahagian bawah nak pecah mcm cik min buat,

    sedih ase,
    huhu...

    ke adunan cair?

    ReplyDelete
  8. @mohd ridhuan: nampaknye, kena la try..hehe

    Insyaallah, nanti pjaz join =)

    ReplyDelete
  9. @Rozuan Ismail: hehehe..
    kena la try.. :D

    ReplyDelete
  10. @crayon: kek coklat 'hiro' camne?

    macaron ni pun sedap..

    makan jer terus nk lagi..hahah :D

    ReplyDelete

 
Top