leaderboard2 denaihati Banner



 

cik pjaz cik pjaz Author
Title: 10 Kasut Termahal di Dunia
Author: cik pjaz
Rating 5 of 5 Des:
Salam, Korang sihat ke? sape2 yg dh follow Pjaz, nti pjaz follow balik, mklumlah wifi kt USM mmg 'terbaik' ...hahaha, berukban...
Salam,

Korang sihat ke?
sape2 yg dh follow Pjaz,
nti pjaz follow balik,
mklumlah wifi kt USM mmg 'terbaik'...hahaha, berukband pun kdg2 slow tahap siput demam,
kna balik umah jgk ni guna Streamyx( plg terbaik) hahha

Korang kalau pakai kasut anggaran harga berape eh?
Pjaz pun pakai yg ala kadar jer,hek2
kalau artis mesti gempak la diorang punya kasut,
hehhe

ce tengok artis Hollywood pakai kasut,
blh beli rumah kot,
mahal giler..

Jom tengok kat bawah ni,

10: Kasut Nike Dilapisi Berlian
Harga: US$ 50 ribu

9: Kasut Milik Raja India
Harga: US$ 160 ribu

8: Stiletto Diamond Dream Stuart Weitzman
Harga : US$ 500 ribu

7: Kasut Wanita 'The Wizard of Oz'
Harga: US$ 666 ribu

6: Retro Rose Stuart Weitzman
Harga: US$ 1 juta

5: Stiletto Guild Platinum Stuart Weitzman
Harga: US$ 1,09 juta

4: Stiletto Rubi Stuart Weitzman
Harga : US$ 1,6 juta



3: High Heels Tanzanite Stuart Weitzman
Harga: US$ 2 juta

2: Kasut Wanita Cinderella Stuart Weitzman
Harga: US$ 2 juta


1: Stuart Weitzman’s Rita Hayworth Heels
Harga: US$3 juta



Kalau diberi kesempatan, korang nak kasut mane?hehehe
meh pjaz sponsor..hahahha
sponsor gambar ni boleh la, copy paste..hahahha

klah,
bye

Kredit to: http://www.fcukz.co.cc

About Author

Advertisement

Post a Comment

  1. Cik Yana berkenan dengan kasut no 10 tu je. Yang lain semua tak berkenan. Hehehe~

    Lots of Love,
    Cik Yana

    ReplyDelete
  2. semua cam lawa..tapi teringin nak no 1 tu..perghhhh!! comel gila!! :)

    ReplyDelete
  3. tak mampu eden nak mmbelinyee ! hee ^^

    jum join SAYS.MY. free takyah bayar. duit cpt je masuk. jom2~

    http://hajarazman.blogspot.com

    ReplyDelete
  4. @ Cik yana:heheh,
    kasut tu nampak ganas sangat..
    tapi mmg cantekk,
    kalau dapat free ni konfem letak dalam frame (muat ke?)..hahaha

    ReplyDelete
  5. @juliet: Pjaz pun minat yg no 1 tuh...mahal kot,heheh

    ReplyDelete
  6. @ HAJAR AZMAN: heheheh, kasut yang rm100 pun dh ketar tgn nk bayor..hehe

    pjaz dh join SAYS.MY tahun lps ag tapi x aktif sgt,
    share bnyak2 pun, x de lagi dpt duit..hhehe

    ReplyDelete
  7. wau..mmg sangat cantik tapi harge die pun cantik juge :)
    singgah datang dari SB

    ReplyDelete
  8. vote color merah tp selipar rm10 jugaklah yg paling selesa hins :)

    ReplyDelete
  9. fuyoooh ! mahal gila kut tak terdaya nak membelinya..neh nak suroh JB support neh,wakakaka ! *poyos gila.. :P

    ReplyDelete
  10. dah lama teringin nak beli kasut nike... tapi...insyaAllah lepas pesta buku..huhu..

    ReplyDelete
  11. mahal oh nike. giler!

    Interframe : Jom join SAYS.MY berbaloi baloi dari churpchurp. Hanya login dengan facebook

    ReplyDelete
  12. ya Allah, harga kasut boleh sara hidup sampai mati. huhu

    ReplyDelete
  13. @cik najihah: a'aa mmg,
    harga dia sgt2 cantik!!!
    sampai ke tua pun x lh nk beli ni,
    tgk gambo jelah,huhu

    ReplyDelete
  14. @Tihara: betul2...
    yang paling penting asalkan selesa,
    x dk guna jgk kalau mahal tapi x selesa..(simpan buat koleksi)hehe

    ReplyDelete
  15. @amirah syahida: tu la,
    mmg x terdaya,
    artis kita pun x de pakai2 yg mahal ni..
    hhehe =)

    ReplyDelete
  16. @teenager housemaid: wah!!boleh la belanja pjaz sepasang..heheh =)

    ReplyDelete
  17. iamzulfadli: hohoho..cantik pun cantik,
    ape tunggu lagi???heheh

    ReplyDelete
  18. @Dawa: tu la,
    kalau nk beli sampai ke tua jenuh nk simpan duit..
    membazir jer beli mahal2
    kalau dapat sepasang ni,terus jual..hehe

    ReplyDelete
  19. @Dawa: tu la,
    kalau nk beli sampai ke tua jenuh nk simpan duit..
    membazir jer beli mahal2
    kalau dapat sepasang ni,terus jual..hehe

    ReplyDelete
  20. @fuyooh: x termampu la nk beli..
    blh beli rumah banglo kot..haha

    ReplyDelete
  21. nak bli sebelah pown xmampu nie...
    huhuhuhuuh

    ReplyDelete
  22. ap ke jadah nya kasut pon nak mahal..tercabut berlian masuk longkang putih mata..pergi ke tanah jugak kasut tuh..pijak kotoran jugak..jejeje

    ReplyDelete

 
Top