leaderboard2 denaihati Banner



 

cik pjaz cik pjaz Author
Title: Contest : Gambar Desktop Lappy
Author: cik pjaz
Rating 5 of 5 Des:
Salam... mcm celap celup plak, skejap ada, sejap x de... arap maklumlah kelmarin pegi kenduri, sampai pg ke ptg.. hahahah wedding k...
Contest : Gambar Desktop Lappy
Contest : Gambar Desktop Lappy

Salam... mcm celap celup plak, skejap ada, sejap x de... arap maklumlah kelmarin pegi kenduri, sampai pg ke ptg.. hahahah wedding k...

Baca Selanjutnya>>

cik pjaz cik pjaz Author
Title: French Macarons- meleleh air liur!!
Author: cik pjaz
Rating 5 of 5 Des:
Salam.. . . pagi2 buta dah update hehehe. . biase la, hari ni x de exam..haha minggu depan plak ade OSPE Korang pernah x makan macarons?...
French Macarons- meleleh air liur!!
French Macarons- meleleh air liur!!

Salam.. . . pagi2 buta dah update hehehe. . biase la, hari ni x de exam..haha minggu depan plak ade OSPE Korang pernah x makan macarons?...

Baca Selanjutnya>>

cik pjaz cik pjaz Author
Title: I Do- Colbie Caillat lagu kenduri kawin??hahahha
Author: cik pjaz
Rating 5 of 5 Des:
Salam.. .Pjaz harap korang sihat semuanya.. x sempat nk update entri baru.final kot.. internet kat sini pun hampeh bukak jer blog, terus...
I Do- Colbie Caillat lagu kenduri kawin??hahahha
I Do- Colbie Caillat lagu kenduri kawin??hahahha

Salam.. .Pjaz harap korang sihat semuanya.. x sempat nk update entri baru.final kot.. internet kat sini pun hampeh bukak jer blog, terus...

Baca Selanjutnya>>

cik pjaz cik pjaz Author
Title: Royal Wedding- Prince William and Kate Middleton
Author: cik pjaz
Rating 5 of 5 Des:
Salam, Korang sihat ker? pjaz harapkan korang sihat walafiat... dh beberapa hari x masukkan entri baru, rase gatal tgn plak nk me...
Royal Wedding- Prince William and Kate Middleton
Royal Wedding- Prince William and Kate Middleton

Salam, Korang sihat ker? pjaz harapkan korang sihat walafiat... dh beberapa hari x masukkan entri baru, rase gatal tgn plak nk me...

Baca Selanjutnya>>

cik pjaz cik pjaz Author
Title: Jom layan ni ♥ ♥
Author: cik pjaz
Rating 5 of 5 Des:
Salam.. Sape2 yang tgh final, yang rasa2 tgh 'down ', stress tahap menyeksakan macam pjaz ni ..hehe jom layan lagu ni dulu.. Sed...
Jom layan ni  ♥ ♥
Jom layan ni ♥ ♥

Salam.. Sape2 yang tgh final, yang rasa2 tgh 'down ', stress tahap menyeksakan macam pjaz ni ..hehe jom layan lagu ni dulu.. Sed...

Baca Selanjutnya>>

cik pjaz cik pjaz Author
Title: 10 Kasut Termahal di Dunia
Author: cik pjaz
Rating 5 of 5 Des:
Salam, Korang sihat ke? sape2 yg dh follow Pjaz, nti pjaz follow balik, mklumlah wifi kt USM mmg 'terbaik' ...hahaha, berukban...
10 Kasut Termahal di Dunia
10 Kasut Termahal di Dunia

Salam, Korang sihat ke? sape2 yg dh follow Pjaz, nti pjaz follow balik, mklumlah wifi kt USM mmg 'terbaik' ...hahaha, berukban...

Baca Selanjutnya>>

cik pjaz cik pjaz Author
Title: IMAM MUDA MUSIM KE 2
Author: cik pjaz
Rating 5 of 5 Des:
Salam, tadi terleka tgk Program Pembukaan Imam Muda Musim yang ke-2 syok la jugak, tapi x terasa 'hidupnya' berbanding musim yang...
IMAM MUDA MUSIM KE 2
IMAM MUDA MUSIM KE 2

Salam, tadi terleka tgk Program Pembukaan Imam Muda Musim yang ke-2 syok la jugak, tapi x terasa 'hidupnya' berbanding musim yang...

Baca Selanjutnya>>

cik pjaz cik pjaz Author
Title: "Give Away dari Nelly dan Mas untuk BLOGGER"
Author: cik pjaz
Rating 5 of 5 Des:
Salam, Pjaz nk layan satu lagi GA, heheh lps ni baru blh study ngan aman..hahahaha (alasan!!!!) Jom join GA ni yang dianjurkan oleh N...
"Give Away dari Nelly dan Mas untuk BLOGGER"
"Give Away dari Nelly dan Mas untuk BLOGGER"

Salam, Pjaz nk layan satu lagi GA, heheh lps ni baru blh study ngan aman..hahahaha (alasan!!!!) Jom join GA ni yang dianjurkan oleh N...

Baca Selanjutnya>>

cik pjaz cik pjaz Author
Title: Segmen: Ketika Aku Kecil
Author: cik pjaz
Rating 5 of 5 Des:
Salam.. korang ape khabar? sape2 yang duk stress nk final tu, letak buku dan pen, jom kita join Satu segmen ni.. bagi gempak sikit.. (nk ...
Segmen: Ketika Aku Kecil
Segmen: Ketika Aku Kecil

Salam.. korang ape khabar? sape2 yang duk stress nk final tu, letak buku dan pen, jom kita join Satu segmen ni.. bagi gempak sikit.. (nk ...

Baca Selanjutnya>>
 
Top