leaderboard2 denaihati Banner



 

cik pjaz cik pjaz Author
Title: Segmen 50 Bloglist Blogger bersama Aim & Mia
Author: cik pjaz
Rating 5 of 5 Des:
Salam, Tadi jenjalan kat blog Aim & Mia, tibe2 ade segmen blogli st, sape2 yang berminat jom la join, x rugi tau, hehehe =) ...
Salam,

Tadi jenjalan kat blog Aim & Mia,
tibe2 ade segmen bloglist,
sape2 yang berminat jom la join, x rugi tau, hehehe =)

Meh jenguk blog KINDOFSOUL ni

Antara manfaat kalau join segmen bloglist ni:

50 blog terpilih akan dimasukkan kedlm sistem Auto Ping di fan page Kindofsoul

20 blog terpilih akan direview bersama post-post terpilih


50 blog akan dikomen untuk kelihatan lebih mesra pembaca

Setiap entri baru akan disertakan sekali salah satu blog terpilih selama sebulan- 1 blog,1 entri

Membantu memperkenalkan blog anda dan seorang follower anda kepada blogger lain

Syarat2 nyer lak:

1. buat entry yang macam saya buat ni..ada tajuk yang cam kat atas tuh n ada banner y cam kat bawah ni..:p
2. Manfaat & syarat2 nyer pon mesti ada gak tau.
3. tagged sekurang-kurangnyer 2 blogger n pilih satu blog follower anda untuk direview.then ckap knapa anda memilih blog itu untuk direview!
4. dah buat sume ape yang disuruh leh la p tinggalkan link entri kat ruangan komen entry segmen ini..

Tarikh tutup: 23 April 2011

Pjaz nak tag:

http://sihatimerahjambu.blogspot.com/
http://kellypolaris1209.blogspot.com/

Untok blog review plak pjaz plih Cik Epal,


sape la yang x kenal ngan dia,
hehhe

blog dia best sangat,
penuh ngan cerita dan informasi,
Pjaz mmg kagum ngan blog cik epal
walaupun kadang2 jadi silent reader jer..heheheh

tu jer..heheh (jgn marah)

K lah bye2 =)

About Author

Advertisement

Post a Comment

 
Top