leaderboard2 denaihati Banner



 

cik pjaz cik pjaz Author
Title: Nama tempat terpanjang di dunia
Author: cik pjaz
Rating 5 of 5 Des:
Salam, Korang ape khabar? dh bbrapa hari pjaz x masukkan entry baru..heheh bukan MALAS tau, x sempat.. balik jer praktikal terus kro...
Nama tempat terpanjang di dunia
Nama tempat terpanjang di dunia

Salam, Korang ape khabar? dh bbrapa hari pjaz x masukkan entry baru..heheh bukan MALAS tau, x sempat.. balik jer praktikal terus kro...

Baca Selanjutnya>>

cik pjaz cik pjaz Author
Title: JOM SOKONG EARTH HOUR 2011
Author: cik pjaz
Rating 5 of 5 Des:
Salam, Setiap tahun WWF akan buat kempen Earth Hour , why not semua ambil bahagian, bukannya lama 1/2 jam- 1jam jer..hehehe kalau x ...
JOM SOKONG EARTH HOUR 2011
JOM SOKONG EARTH HOUR 2011

Salam, Setiap tahun WWF akan buat kempen Earth Hour , why not semua ambil bahagian, bukannya lama 1/2 jam- 1jam jer..hehehe kalau x ...

Baca Selanjutnya>>

cik pjaz cik pjaz Author
Title: Segmen 50 Bloglist Blogger bersama Aim & Mia
Author: cik pjaz
Rating 5 of 5 Des:
Salam, Tadi jenjalan kat blog Aim & Mia, tibe2 ade segmen blogli st, sape2 yang berminat jom la join, x rugi tau, hehehe =) ...
Segmen 50 Bloglist Blogger bersama Aim & Mia
Segmen 50 Bloglist Blogger bersama Aim & Mia

Salam, Tadi jenjalan kat blog Aim & Mia, tibe2 ade segmen blogli st, sape2 yang berminat jom la join, x rugi tau, hehehe =) ...

Baca Selanjutnya>>

cik pjaz cik pjaz Author
Title: IBNUSHUKRAN: "TIME GUESS CONTEST"
Author: cik pjaz
Rating 5 of 5 Des:
Salam, Jom join contest ni Pjaz baru jer menang contest walaupun x dapat tempat pertama,hahaahha dapat top-up free pun dh kire ok... sape...
IBNUSHUKRAN: "TIME GUESS CONTEST"
IBNUSHUKRAN: "TIME GUESS CONTEST"

Salam, Jom join contest ni Pjaz baru jer menang contest walaupun x dapat tempat pertama,hahaahha dapat top-up free pun dh kire ok... sape...

Baca Selanjutnya>>

cik pjaz cik pjaz Author
Title: Antara pelangi tercantik di dunia
Author: cik pjaz
Rating 5 of 5 Des:
Salam, Korang apa khabar?? Rasenya dh beberapa hari x update... letih tol, skrg ni praktikal kat wad, aduhhhhh sakit kaki =( BW pun ...
Antara pelangi tercantik di dunia
Antara pelangi tercantik di dunia

Salam, Korang apa khabar?? Rasenya dh beberapa hari x update... letih tol, skrg ni praktikal kat wad, aduhhhhh sakit kaki =( BW pun ...

Baca Selanjutnya>>

cik pjaz cik pjaz Author
Title: Ketika Buku-buku teks Berubah Fungsi
Author: cik pjaz
Rating 5 of 5 Des:
Salam, Mse sekolah dulu, korang pernah x dapat buku yang kena conteng atau gambar dalam buku teks tu dah hilang!!! hahhaha Pjaz pernah...
Ketika Buku-buku teks Berubah Fungsi
Ketika Buku-buku teks Berubah Fungsi

Salam, Mse sekolah dulu, korang pernah x dapat buku yang kena conteng atau gambar dalam buku teks tu dah hilang!!! hahhaha Pjaz pernah...

Baca Selanjutnya>>

cik pjaz cik pjaz Author
Title: SEOrang pelajar lebih bijak daripada Einstein
Author: cik pjaz
Rating 5 of 5 Des:
Salam, Sape yang rasa dia lebih bijak dari Einstein, sila ANGKAT KAKI anda!!~hehe Korang rasa korang bijak x? pjaz x bijak pun [hahahah]...
SEOrang pelajar lebih bijak daripada Einstein
SEOrang pelajar lebih bijak daripada Einstein

Salam, Sape yang rasa dia lebih bijak dari Einstein, sila ANGKAT KAKI anda!!~hehe Korang rasa korang bijak x? pjaz x bijak pun [hahahah]...

Baca Selanjutnya>>

cik pjaz cik pjaz Author
Title: Tsunami di Jepun
Author: cik pjaz
Rating 5 of 5 Des:
Salam, agak terlewat sedikit mengupdate Breaking News ni,hehe letih je memanjang,hahah Seperti yang diketahui Jepun dilanda gempa bumi...
Tsunami di Jepun
Tsunami di Jepun

Salam, agak terlewat sedikit mengupdate Breaking News ni,hehe letih je memanjang,hahah Seperti yang diketahui Jepun dilanda gempa bumi...

Baca Selanjutnya>>
 
Top