leaderboard2 denaihati Banner



 

cik pjaz cik pjaz Author
Title: THE GREEN HORNET
Author: cik pjaz
Rating 5 of 5 Des:
Salam, Korang dh tgk ke 'The Green Hornet??' best tau!! hehhe Mse tu g tgk kat Melaka skali ngan pengajar, lepas balik dari la...
Salam,

Korang dh tgk ke 'The Green Hornet??'


best tau!!
hehhe

Mse tu g tgk kat Melaka skali ngan pengajar,
lepas balik dari lawatan ke Hospt Permai
sampai je kat Melaka
treus plan nak g tgk wayang,

sampai kul 3 kot...(time ni dh lebam bijik mata)hahahaa

1st plan nak tgk cite khurafat( takoot siot)hahah
Last2 tgk citer TGH ( best la jgk, tapi rata2 ada yang suke dan ade yang kata' the worst movie of 2011' betul ke)

tu pendapat masing2 kan???

jom tgk trailer cite ni



Pjaz suke tgk Jay Chou(hensem kan?? )

Ni Offical Site The Green Hornet

Bye2

About Author

Advertisement

Post a Comment

  1. huh?the worst movie of 2011..adoi, baru nak g tengok..

    ReplyDelete
  2. khurafat bess..org mengandung dialu pg..huhu

    ReplyDelete
  3. dh tgk tp separuh jln je sbb gsc buat hal. haha

    ReplyDelete
  4. nak tengok tadi, tiket sold out la..
    http://adzriel.blogspot.com/2011/02/cerita-super-hero-msia.html

    ReplyDelete
  5. @sembi9n: best gak,lawak bodo =)best!!!

    @taip saja: best gak tgk!! =)

    @cik ubi: takoot ah :)nak tgk

    @Nur: what????dh la tiket mhl kot,stgh jln jerk?hehhe

    @adzriel: =) best!!kne tgk tu

    ReplyDelete
  6. blogwalking! :)
    i minat giler kt jaychou!!!!!!

    ReplyDelete
  7. nak tgk...
    tapi tak berkesempatan....

    ReplyDelete
  8. @tomato kering: best!! :)

    @PaAni: minat gk kat Jay chou..cute!!!

    @mohd ridhwan: kne tgk tu, nanti kempunan ;)

    ReplyDelete
  9. dah tgk citer ni.. best gile! haha..
    tapi pelik, pawagam kosong.. ngee~

    p/s : jom join contest kt blog sabri..

    ReplyDelete

 
Top