leaderboard2 denaihati Banner



 

Unknown Unknown Author
Title: Yeayyyy!!saya menang contest!!
Author: Unknown
Rating 5 of 5 Des:
Salam, rasenye dh berminggu kot x update, esaiment bertimbun, subjek mental ag, m.surg ag (yg ni dh nak siap dh) internet lansum x bukak...
Salam,

rasenye dh berminggu kot x update,
esaiment bertimbun,
subjek mental ag,
m.surg ag(yg ni dh nak siap dh)

internet lansum x bukak(pecah rekod)
hahaah

baru je balik dari trip ke Hosp Permai
mmg best, yang tu next entri okeyhh

Teka!!!! Pjaz menang contest ape???
.

.

.

.

.


CONTEST DARI ENCHEK NUFFY LA
(Actually dari iklan eco Tupperware oleh nuffnang)


Tak sangka jgk boleh menang,
Pjaz gune sume nama mama, adik(hehe)...satu trick tu

Adik pjaz yang menang ni,
dia x tau pun Pjaz guna nama dia, yang pasti HADIAH tu pjaz punye,hhehe

Senarai pemenang boleh disemak kat SINI

Ni hadiah yang Pjaz menang!!

Botol air Eco tau!!

cakkkkkk!!!
tolong!!sy kene paksa!!!!! (kecian kot..hehe)

K lah bye2
P/s: best tgk The Green Hornet 3D

About Author

Advertisement

Post a Comment

  1. waaaahhh...mcm mana boleh menang..??aku nak yg color kuning boleh tak??kalau dah mng tu,,folllow la blog saya yg fresh ni..huhuhu..^___^.. http://aliefcmoi.blogspot.com/

    ReplyDelete
  2. @kiz: tq..tq..hehhehehe

    @aliefcmoi: jelez ke?hahah,
    boleh,beli sendiri yerk..hahaha

    ReplyDelete
  3. cik dil pakai tupperware yg kaler cherry 2..hahaa

    ReplyDelete
  4. seronoknye dia dapat hadiah...
    hehehhehe

    ReplyDelete
  5. eh...botol eco frenly?? tb2 mnrik lak bnd tu

    ReplyDelete
  6. @mohd ridhuan: mesti la,kalau beli mahal dalam rm 60 hengget, heheh :)

    @sembil9n: yup,beli la kalau nak tahu..hehe

    ReplyDelete

 
Top