leaderboard2 denaihati Banner



 

cik pjaz cik pjaz Author
Title: Yeayyyy!!saya menang contest!!
Author: cik pjaz
Rating 5 of 5 Des:
Salam, rasenye dh berminggu kot x update, esaiment bertimbun, subjek mental ag, m.surg ag (yg ni dh nak siap dh) internet lansum x bukak...
Salam,

rasenye dh berminggu kot x update,
esaiment bertimbun,
subjek mental ag,
m.surg ag(yg ni dh nak siap dh)

internet lansum x bukak(pecah rekod)
hahaah

baru je balik dari trip ke Hosp Permai
mmg best, yang tu next entri okeyhh

Teka!!!! Pjaz menang contest ape???
.

.

.

.

.


CONTEST DARI ENCHEK NUFFY LA
(Actually dari iklan eco Tupperware oleh nuffnang)


Tak sangka jgk boleh menang,
Pjaz gune sume nama mama, adik(hehe)...satu trick tu

Adik pjaz yang menang ni,
dia x tau pun Pjaz guna nama dia, yang pasti HADIAH tu pjaz punye,hhehe

Senarai pemenang boleh disemak kat SINI

Ni hadiah yang Pjaz menang!!

Botol air Eco tau!!

cakkkkkk!!!
tolong!!sy kene paksa!!!!! (kecian kot..hehe)

K lah bye2
P/s: best tgk The Green Hornet 3D

About Author

Advertisement

Post a Comment

 
Top